get your fucking shit together you fucking stupid fuckkkkk

Mad cause he's an idiot sad cause he's an idiot and worried about him because….he's a fucking idiot

Det här med serier

Alltså shitpommes.. Ni vet ju alla att mitt liv kretsar kring serier men det här är sinnes.Hur jag ska hinna med att se alla dessa serier det vet jag verkligen inte.

Serier jag sett:
Familjen macahan
Anna pihl
Andra avenyn
One tree hill
Gossip girl
Hannah montana
Gilmore girls
7th heaven
Scrubs
10. OC
Vänner
Desperate housewives
Life of ryan
90210
Sabrina the teenage witch
Playa del sol
Boy meets world

Serier jag ser:
Laguna beach: the real oc
Charmed
Teen wolf

Avslutade serier som jag ska se:
20.The fresh prince of bel air
The hills
Beverly hills 90210
That’s so raven
Southland
Magi på waverly place
Dawsons creek
Saved by the bell
CSI NY
Suit life of zack and cody
30.Suit life on deck
CSI MIAMI
Full house
Chuck
Lost
How I met your mother
Ugly betty
Freaks and geeks
Life with Derek
Oskyldigt dömd
40.Sex and the city
The secret life of American teenagers
Blue mountain state
Joey
October road
Off the map
Privileged
Roswell
Ringer
The secret circle
50.Veronica mars
Young americans
Angel
Brothers and sisters
Californiacation
Everwood
Breaking bad
Private pracity
True blood
10 things i hate about you
60.Buffy the Vampire slayer
Fairly legal
The gates
Melrose place 1992
Melrose place 2009
Greek
Hellcats
Hereos
How to make it in america
Life unexpected
70.Lipstick jungle
Guy code

Oavslutade serier som jag ska se
Girl code
Pretty little liars
Keepin up with the kardashians
Vampire diaries
Degrassi the next generation
The carrie diaries
Two and a half men
Greys anatomy
80.New girl
CSI LA
Criminal minds
Glee
Cougar town
Girls
Awkward
The big bang theory
----Teen wolf
Solsidan
90.Hart of Dixie
Skins
Here comes honey boo boo
Snookie and Jwoww
Supernatural
Bunheads
American horror story
Navy CIS
Girl meets world
Portkod 1321
100.Modern family
2 broke girls
Arrow
Starcrossed
Devious maids
Parenthood
The americans
Beauty and the beast
The lying game
Nashville
110.Revenge
Switched at birth
Saving hope


20 januari

Måndag, måndag, måndag.. Ligger stationerad i sängen och tittar på Charmed som vanligt. Igår var en bra söndag! Jag vaknade vid 11 och efter att jag ätit lunch gick jag ut med baloo i skogen. Det var så otroligt fint ute med de vita träden och den strålande solen. For på gymmet vid fem och tränade ben och rygg, har otrolig träningsvärk i ryggen. När jag sedan kom hem så duschade jag en snabbis och gjorde en smootie och lite frukter. Tappade upp ett bad och tände en massa ljus och låg sedan där i två timmar och åt och läste en bok. Det var så himla skönt! Det suger att det troligtvis var sista gången eftersom att vi ska göra om toaletten snart. Jag ska nu se klart det här avsnittet och sedan gå och lägga mig, försöka sova 8 timmar för en gångs skull!
Oh my god...

18 januari

Godkväll, äntligen äntligen har man fått sova ut! Fredagar är alltid väldigt sega i skolan så det kanske var därför jag och Emelie spenderade sista lektionen på att träna på våra autografer, möjliga stavningar på våra namn (min favorit är Kammila) och så räknade vi upp alla snygga kändiskillar som finns. Efter skolan igår var jag, Emma, Selma och Saga hemma hos Linnea. Vi gjorde inte direkt något speciellt, åt middag och pratade, det var mysigt! Klockan nio for jag och Selma in till stan och såg paranormal activity på bio, den var inte lika bra som de andra filmerna men jag satt ändå med halsduken framför ansiktet 80% av filmen, haha. Idag har jag storstädat mitt rum, övningskört och gjort lite smågrejer. Imorgon ska jag skriva klart min engelska novell som är en blandning av abduction, the first time, teen wolf och charmed, haha hur det ska sluta vet jag inte riktigt.

15 januari

Har nu klarat mig igenom en hel skolvecka och jag tycker det räcker så, haha. Jag har sovit som en kratta på slutet och det känns jättejobbigt. Sitter just nu och ser paradise hotel och försöker förbereda mig mentalt inför morgondagen, nej men snart är det fredag! Plugget har redan kört igång ordentligt och jag gruvar mig otroligt mycket inför en argumentationsuppgift som vi ska göra framöver, hatar att argumentera och göra muntliga grejer och nu ska jag helt plötsligt stå och prata inför 30 pers, uuusch. Aja, ska jag klara av att föda barn ska jag väl klara av det här.
Lite kort och gott vad jag haft för mig idag och en solklar bild och en riktig mumsbit!


vilken lustigkurre

HAHAHAHAHA ALLTSÅ ALLT JAG HAR ATT SÄGA ÄR ATT EMMA ÄR DEN BÄSTA. Har erbjudit mig att skriva en uppgift åt henne för 150kr och nu kommenterar hon det här. HAHAH JAg orkar INte.
 

13 januari

Hellu sitter just nu och ser Charmed och håller på frysa bort. Det blåser typ rakt igenom mitt rum, i morse när jag vaknade var det knappt 16 grader, men äntligen har det vita guldet kommit i alla fall, haha. I helgen har jag inte haft så mycket för mig, i Lördags(stavas veckodagar med stora bokstäver?!:O) så var jag med Emma, Selma och Saga. Jag testade Sagas linser och det var typ terror på hög nivå, trodde dom skulle åka upp i hjärnan och sen fick jag knappt ut dom heller. I söndags så råkade jag sova halva dagen och for sedan och tränade. Körde massa nya övningar så jag har fruktansvärd träningsvärk överallt idag. Hur jag ska orka gå upp tidigt i fyra dagar till är jag inte riktigt säker på men jag får väl göra mitt bästa. Ikväll ska vandrarhem bokas, jag ska försöka hitta en tattueringsstudio någonstans i sverige som tattuerar minderåriga, tagga teen wolf imorgon, och så ska jag göra bort lite plugg.

dfghjkl

''Stanning Justin is like having a kid, sometimes I want to strangle him, but then i want to put him to sleep.''

 
 
 
 
 

10 januari

haha det här är vad jag har haft för mig idag (Y) Eftersom att alla andras hårddiskar har börjat crascha så är jag livrädd att min också ska göra det så därför vill jag vara på den säkra sidan, haha! Ne men nu är jag i alla fall klar med den där uppgiften så det känns skönt! Känns också skönt att jag har överlevt tre dagar i skolan, nu måste jag bara stå ut 48 dagar sen är det sportlov! Hösten var helt ärligt förjävlig på alla plan så jag hoppas verkligen att det här året kommer bli bättre, men det tror jag faktiskt. Jag menar sommaren är alltid underbar, sen ska jag till stockholm med massa kompisar och se gavin degraw i mars, yran, jag ska ta tag i min tattuering, jag fyller fan 18 och sen hoppas jag på att kanske fara utomlands också. Åh jag är så taggad. Hoppas det här året blir det bästa någonsin. Men nu → serier!

nyårslöften

aww vad gulligt med en liten stalker som undrar det. Men hmm nä jag vet inte. Jag har inte riktigt några direkta nyårslöften men visst har jag saker som jag skulle vilja göra och ska försöka göra tex som att åka utomlands, dra en massa yolo's och bara försöka ha så kul som möjligt och göra saker som jag mår bra av. Men sen typ också saker som att försöka vara hälsosammare - sova bättre, träna lagomt mycket, äta bättre osv. Nej ett nyårlöfte som jag borde ha är att spara pengar! Sen har jag ju en bucket list med ca 200 saker som jag vill göra innnan jag dör, förhoppningsvis är det ett tag kvar till dess dock.

5 januari

Hoppas alla har haft ett fint 2014 än så länge. Nyårsafton firades med Selma, Emma, Saga och Linnea. Vi spelade bland annat lite spel, twister, och var nära på elda upp ett träd, haha. Början av januari har spenderats framför bästaste Teen Wolf, med fina vänner och framförallt sovandes men har också övningskört lite. I fredags for jag till Emelie i vännäs, Celina, Emma, och Emelie var också där, vi spelade kinect, byggde pussel och jag och Celina sov över. Igår när jag kom hem var jag med Saga, Selma och Emma, vi spelade med andra ord och jag och Emma delade med oss av våra snygginglistor. Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten och haft ångest över onsdag. Efter middagen for vi till mormor och morfar och tittade på gamla filmer från när mamma var liten! Sitter just nu och tittar på Charmed och funderar på att göra lite skolarbeten..
Herrejävlar vilken hottie alltså

RSS 2.0