justin drew bieber


That awkward moment when someone says Justin Bieber sucks when he has done collaborations with Sean Kingston, Usher, Chris Brown and Ludacris, boys 2 men. plays guitar, piano, drums and has an amazing voice, has 13+ million followers on Twitter, 37+ million likes on FB, had a world tour, sold out Madison Square Garden in 22 minutes, has released a book, has a movie, has released like 5 albums, has won 30+ awards and has been nominated for over 50, all from being discovered on YOUTUBE and he's still only 17. yeah sure, he sucks..

28 oktober


hejhej. Skolan har tagigt över mitt liv totalt.. och Mattias har tagit över min dator totalt... Därav denna sjukt dåliga uppdateringen;) Nu är det äntligen höstlov och jag önskar att jag kunde njuta fullt ut men det går inte när man typ har 5 skolarbeten med sig hem och så ska man till gällivare en vecka också;) Ska i alla fall bli sjukt kul att träffa Ida igen, saknar henne grymt mycket!♥
Just nu drogar jag Justins jullåtar och längtar ihjäl mig till tisdag då hela albumet kommer:D Ikväll ska jag hem till Selma med Johanna, Malin, Saga, Linnea och Emma. Lär bli trevligt som vanligt. Imorgon klockan 8 går bussen till gällivare och så kommer jag hem på fredag. Kommer bli underbart!
hejdå♥

jelena♥good times

Turkland
plugging on the balkong


Igår med Albin, Tove, André, Nicholas och Alma.
gosh♥

Här är hela historien om dagen jag träffade Justin. Okej, så jag stod i kön för att träffa Justin Bieber i New York, självklart kom jag försent så jag var allra längst bak i "Meet och Greet" kön. Jag var jätterädd att jag inte skulle få chansen att träffa honom, för jag hade väntat så himla länge på detta tillfälle. Folk tyckte att det var konstigt, att jag utav alla människor skulle få chansen att träffa honom. Men hey, jag tyckte att han hade talang, var söt och inspirerande så varför inte. När det äntligen var min tur, var jag så tacksam över att Justin fortfarande var där.
Han log åt mig och jag gick emot han. "Hej, jag är Justin!" Innan jag kunde säga nått stannade han upp och skakade min hand. Jag hade inte tänkt så långt men så såg han ärren på mina armar. Jag hade kämpat mot depression ett bra tag nu och som pricken över i hade jag även bulimi.
Justin stannade upp, och kollade rakt in i mina ögon och sa ett ord. "Varför?". Jag förklarade allting och i en tiondels sekund efteråt var jag i Justins armar, ett bra tag. Så mumlade han i mitt öra "Du är vacker, så himla vacker. Du borde aldrig känna att du ska göra såna här saker, för du är perfekt som du är. Låt ingen säga nått annat till dig, eller få dig känna annat." Jag började gråta, Justin märkte det och pussade mig på kinden. Sen höll han fram sitt lillfinger. "Lova mig att du aldrig kommer göra om det där, för min skull?" Jag lovade.
Den dagen kommer jag aldrig att glömma. Så nästa gång du kallar Justin idiot, tänk igen, för du känner honom inte, du vet bara hans namn.

3 oktober

morsning, dagen har inte direkt börjat så bra.. först ringer mamma och väcker mig halv 8 för att hon ska kolla om mattias är vaken, självklart är han inte det så då måste jag gå hela vägen upp och typ hoppa i hans säng för att han ska vakna. Efter det är det ju omöjligt att somna om så då satte jag på datorn instället och vad ser jag då, jo, Ryan Good sticker från Justin freaking Bieber bara för att chasea sina drömmar.. geez man your stupid... Du kan ju fan inte lämna Justin?! Hur ska alla klara sig utan dig? Vem ska muntra upp Justin när han är ledsen? Vem ska skrika halsen av sig bara för att det är skoj? Vem ska klä Justin? What if he börjar gå runt i sin church outfit igen? AW C'MON DUDE!
I'll miss you..

det blev lite fler än vad jag tänkt...:]

2 oktober

Tjena, haft en superhärlig vecka i Turkland, mer än så orkar jag inte berätta;) I fredags var jag bara hemma och typ städade, packade upp osv. Har insett hur underbart twilight är igen så mitt liv är förstört... Igår var jag med Alma och Tove, sov hos Alma och när dom skulle väcka mig satte dom på Justin och jag typ flög upp ur sängen. Det läskiga var att det passade ihop helt med min dröm(träffade justin i turkiet fick autograf men han hann inte krama mig, så då blev jag jätte ledsen sen köpte someday efter att jag skrikit av glädje, justin såg det och gav mig biljetter till hans turné och sen väckte dom mig.. tänk om vi typ gift oss?! då missade jag allt...) så jag trodde typ de var på riktigt:]

Idag har vi sett på massa filmer från när jag och Alma var små, sen har vi cp-at oss som vanligt.. har även firat Mattias. Nu ska jag gå ut med baloo och sen plugga lite. Imorgon är vi lediga, känns sjukt skönt!


too cute
RSS 2.0