30 mars

Eftersom vädret är på topp åkte vi ut till stugan idag igen. Gjorde varma mackor i elden och njöt av solen. Det var verkligen sjukt varmt! När man blundade kunde man seriöst tro att det var sommar. Borde fan bli brun så mycket som jag varit ute de senaste dagarna;) Ikväll kommer mormor och morfar hit på middag och imorgon åker vi till farmor och farfars stuga och hälsar på kussarna. Farmor och farfar är dock utomlands, dom har typ varit borta i typ en månad och de har säkert någon månad kvar, sen ska mormor och morfar utomlands i juni också, aviiiiis. Det är nog inte helt fel att vara pensionär!!! Nu ska jag göra klart plugget så jag kan känna lite frihet! adios♥

holy fuck


29 mars

haha vadå ledig, har så jäkla mycket att göra innan london så jag hinner inte ens se serier!! då är det illa. nog för att jag skrivit upp saker som att äta nutella, plocka ur diskmaskinen och fråga pappa om han kan fixa en hylla så jag rymmer alla mina skor;) men ändå.
Ne men fyfan vad skönt det känns med lov! vädret verkar också få mig på bättre humör för på sista tiden har livet kännts finnemang. 25 dagar till jag ser Justin, så jäkla nervös. Idag har vi varit i stugan, längtar inte bara lite till sommaren!! Vi tog med oss lunch och satt och grillade och solade. Körde också lite skoter men det var så himla ojämt på isen så det gick knappt att gasa för då flög man typ av så nu har jag ont i ryggen också. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se om jag bara stannar hemma och tar det lugnt. Igår skrev jag hela mitt nationella tal i svenskan men jag är lite osäker på om jag ens ska göra det.. Hoppas på att min förmåga att faktiskt plugga håller i sig för jag har både en engelska uppsats och en spanska redovisning(som jag knappt börjat på) att skriva innan jag åker, OM EN VECKA ÄR JAG I LONDON!! Så nu ska jag börja lite på det sen blir det påskmiddag, glad påsk everybody!

26 mars

nu jäklar är det bara en vecka till london!!
Sitter i skolan just nu och väntar på att spanskan ska börja, snart är det bara ett år kvar att plåga sig igenom. Långdag idag men det är ju snart lov så det ska nog gå bra. I fredags gjorde jag inte direkt någonting speciellt. I lördags tränade jag, städade, såg en säsong scrubs osv. I söndags följde jag med mormor och morfar till stugan, det var riktigt fint väder och jag längtar ihjäl mig till sommaren!! På kvällen for jag och alma på boxningen för första gången på jätte länge. Igår var tanken att jag skulle plugga men som vanligt gick det inte så jättebra.

22 mars

freeeedag! haft en jätte skönt vecka faktiskt men inte tackar man nej till en helg. Har gjort bort alla prov innan påsklovet så nästa vecka lär vara ganska chill. Eftersom jag inte behöver plugga något kanske jag skulle passa på att ta igen allt jag inte lärt mig på spanskan under de senaste året, om jag hade tänkt klara kursprovet, faaaast näe. Sitter och tittar på scrubs just nu, är redan på sjunde avsnittet, tycker inte det är så jättebra dock. Nu ska jag göra något powerpoint-agtikt för att övertala mamma och pappa att jag ska få två kattungar istället för en, heheheh.

IM SO EXITED

12 days left!!♥

21 mars

sitter och tittar på sista avsnittet av gilmore girls nu, inte lika deprimerande som oc eller oth som tur är. Varit sjukt skönt att vara ledig! Igår gjorde jag inget speciellt efter utvecklingssamtalet, tränade osv. Idag vaknade jag vid 10, hade tänkt gå till ytterboda och tillbaka men vädret var inte på topp så for till ica med mamma istället, tog ut 3000 kronor till mamma och pappa som idag varit och växlat pengar inför london. Trots att jag har en inteätsockerpakt med massa kompisar så tvingade mamma mig att baka bullar, inte det lättaste att stå emot kan jag lova, haha. Annars har jag inte gjort så mycket, försökt plugga lite-failed, städat mitt rum och suttit vid datorn. Imorgon har jag historia prov och slutar vid 12, sen är det heeelg.

I want a frendship like haley and lucas


20 mars

hellu, sitter som vanligt och tittar på gilmore girls just nu, bara några avsnitt kvar sedan är det scrubs som gäller. I helgen har jag inte gjort så mycket, varit ute och sprungit två gånger, så sjukt härligt. Sen har jag städat mitt rum ordentligt, städat övervåningen, rensat min garderob, städat råttornas bur osv. I lördags var jag hos Saga tillsammans med Emma, Selma och Linnea, var länge sedan jag träffade dom. Igår var jag på norrlandsoperan tillsammans med Emma, Saga och Selma och tittade på när Linnea spelade. Idag hade jag utvecklingssamtal vid kvart över 9 och är nu ledig till på fredag. Har inga planer för idag, ska väl försöka plugga lite och sedan ut och springa och köra lite fys.

i just want to get away from here


saturday night live

Kvällsunderhållning. Tycker ni alla ska ta och ladda hem detta och skratta lite åt min fave. You won't regret it.

14 mars

ÄNTLIGEN är den här veckan snart slut!! Har varit tvungen att plugga nonstop nu i tre dagar. Hade först en inlämning i tisdag som jag knappt börjat på och hade sedan ett prov idag som jag började plugga på i tisdags. Tack och lov var det ett ganska lätt prov så jag är glad att jag inte la ner så jättemycket tid på det. Nu sitter jag och tittar på lite nostalgiska saker såsom erik grönwall, rabih jaber och jesse mccartney.
På lovet var Ida här, men jag har typ glömt bort vad vi gjorde. Vi var på bio, gick på stan, spelade laserdome med släkten, fikade på mekka, såg skräckfilmer och jersey shore, bakade osv. Det var så underbart att träffa henne, nio jäkla månader sedan sist. Det dryga var dock att jag var jätteförkyld hela lovet och det sitter fortfarade kvar så har inte tränat på två veckor, sen är alma skadad så hon kan inte träna och då är jag inte så sugen på att fara dit själv och typ boxas mot nån himla 2 meter lång biff men jag lär ju bli tvungen..
bjussar på lite bilder från när ida var här.
cool mat som smaka bajs. beroendeframkallande chocolate chip cookies.
beauties
 

if you can’t get what you love, you learn to love the things you’ve got

Hello, ska blogga imorgon om lovet eftersom jag har fullt med plugg nu men jag måste bara få säga att Passenger är helt underbar. Antar att ni alla hört Let her go men jisses alla hans låtar är fantastiska!

March 1

Happy birthday to my fave. I am so so soooo proud of you, and I love you more than anything. It's crazy watching you grow up, you deserve all the happiness in the world. Stay sexy, stay humble. You're so talented and amazing and i love you, i love you, i love you.
 

RSS 2.0