30 september

Hola amigos! Nu är det bestämt, andra april går tåget ner till stockholm, tredje april flyger vi till London! Så grymt taggad!! Dock känns det lite tråkigt att vi kommer åka olika flyg dit, haha värsta fail, menmen. Jäävlar vad jag ska shoppa där alltså, sen madame tussauds osvosv.
Igår gjorde jag inte så mycket, pluggade, städade, var på boxercise (så fruktansvärt jobbigt det var, men sjukt roligt! kan lova att jag har en hel del träningsvärk idag..) Idag samma sak, pluggat, städat. Haha sen har jag varit ute och sprungit två gånger också, problemet är bara att mina benhinnor inte klarar av det, har så jävla ont nu.
Believe tour körde igång igår, så jävla overkligt att jag kommer se honom, 204 dagar kvar!!!!!!!!!!! Stackarn spydde på scenen också. Sen var det så jävla fint hur han tillägnade ollg till Avalanna, den grabben är helt fantastisk♥

28 september

Helg för fan! Veckan har varit hyfsad, gjort mitt bästa när det gäller plugget men är inte ett dugg motiverad så ah.. Efter skolan for jag hem till mormor och hjälpte henne med lite grejer på datorn, fick fika och pratade lite och så. Ikväll ska vi till Alma och Loke på middag, ska boka resa till London och planera det lite osv :D Hoppas på att jag hinner träffa mina giiirls lite senare ikväll men vi får se. Nu MÅSTE jag plugga..

24 september

kassa mobilpics from the älgjakt.
Måndag igen. Det är bra att veckan går fort men helgen kan ju sakta ner lite.. I lördags följde jag med pappa på älgjakten, det var fan 3 minusgrader ute på morgonen - i september. Så sätt och frös där några timmar, sen blev det lite varmare, solen tittade till och med fram några gånger. Igår gjorde jag typ ingenting, såg 7th heaven och försökte plugga, gick inge vidare. Sen boxning på kvällen, våran tränare var bortrest så elittränaren tränade oss och jävlar vad han tog död på oss, kul var det i alla fall. Ikväll är det i alla fall tårta som gäller eftersom att Mattias fyller år! Dom kommande veckorna kommer fan bara spenderas pluggande, har 5-6 prov framöver och jag har totalt glömt bort hur man pluggar, eller ah, har nog aldrig riktigt lärt mig det.

my confidence doesnt even exist right now



-patetisk var ordet

21 september

FREDAG! Äntligen. Rätt så lugn dag i skolan idag, slutade kvart i två. Har städat rummet, fattar inte hur det kan bli så jäkla stökigt på en vecka, aja, sen har jag pluggat lite och så. Imorgon hänkar jag med pappa på älgjakten så jag måste gå upp senast 5, fyfan. Måste verkligen gå och lägga mig snart, lika död som vanligt. Men först - 7th heaven!

HAHAHAHAH

''hämtade milla och sen åkte vi på boxningen. Inte alls jobbig träning idag, fick testa boxas på riktigt den här gången, fast vi stod på knäna och det var jävligt svårt kan jag säga och milla kan ju aldrig ta det lugnt, så även fast hon typ slagit ner mig på marken fortsätter hon ju slå också, den tjejen borde börja i typ MMA eller något.'' - ellamor.blogg.se
 
HAHAHA. Inte mitt fel att jag glömmer bort att vara försiktig. Haha men jag lovar att jag ska försöka ta det lugnare i fortsättningen:]

20 september

Är sjukt less på allt just nu, har väldigt mycket plugg och jag orkar fan inte göra någonting, är trött hela tiden och blaah. Men det är fredag imorgon och det känns så jälva skönt! Och det faktum att jag ska till Stockholm i april och se Justin och sedan till London i april/maj keeps me going. Är så jäävla taggad på London nu alltså!
Igårkväll pluggade jag massor, powerwalkade och fixade min karta så nu är den nästan klar! Behöver fler blå nålar för dom 40 jag köpte räckte inte till.. alldeles för många ställen jag vill fara till ju! Ikväll ska jag ut och springa och sen köra lite styrka, men först måste jag plugga..

det sitter ca 25 blå på usa och kanada... och jag fick bara plats med röda på hälften av alla ställen jag varit på i sverige, varför kunde det inte vara tvärt om?

18 september

Tandskydd för fan. Shit just got real!
18.46,5 hämtar vi upp Alma sen bär det av till träningen, taggad som fan!
Tisdag - dryg dag men det gick ändå hyfsat, hade även klassfoto, orkar inte klaga på hur jag kommer se ut, inte mitt fel att jag är född så här. Imorgon blir as chill, har sovmorgon till 10 i 10 och slutar 11.45, inte helt fel. Ska äta lunch på stan med lite folk och sedan fixa lite grejer på stan. Nu ska jag ta tag i plugget, hejdå♥

perf

 
Sett den om och om säkert 10 gånger, så jävla fint. Gråter lika mycket varje gång. Demi är så jävla underbar♥

15 september

Äntligen helg! Igår morse var lite kaotiskt, jag vaknade kvart i 8 av att emma smsade mig - bussen har inte kommit än.. Så jag liksom flög upp ur sängen, slet på mig kläder och kleta på lite mascara sen sprang jag till busshållsplatsen, halvägs dit möter jag saga och hennes mamma och dom frågar om jag vill åka med, haha. Så tack vare dom kommer jag i tid trots att jag försov mig 45 minuter.
På kvällen for jag till hallen och tittade på innebandy, fan vad sugen man blir alltså! Skulle egentligen vilja fara ut och springa nu men eftersom att jag fortfarande är rätt så förkyld känner jag att det är smartare att vila upp mig ordentligt. Idag är jag barnvakt till jonas eftersom att mamma jobbar och pappa är på älgjakt. Hade tänkt städa mitt rum nu, förstår inte varför det ligger kläder överallt, vars kom dom ifrån liksom?

12 september

Tjena, dryg dag idag, skulle egentligen ut i skogen i typ tre timmar på naturkunskapen men sen ändrade hon sig och vi for till något annat ställe. Känns typ som att vi gick flera mil, sen det som vi skulle göra tog typ 5 minuter sen skulle vi ändå vänta där i en timma och sen gå tillbaka alla mil. Och nu ska vi tydligen fara till det stället vi egentligen skulle fara till nästa onsdag. Värdelöst. Sitter och tittar på 7th heaven nu och ska seriöst snart gå och lägga mig, är trött 24/7..

nine eleven


11 september

tjatja bloggen, sitter och tjockar mig i godis taggar middag! Hungrig som fan. Idag fick jag hem tre böcker som jag gått och lägtat efter i en vecka, the last song, som var restnoterad, kommer förhoppningsvis snart också. Problemet är bara att jag aldrig kommer ha tid för att läsa dom.. Idag fick vi datorerna! Nu kan jag äntligen titta på tvserier och tumblra på samma gång, typ höjdpunkten med livet! Blir ingen boxning ikväll eftersom att alma är sjuk och jag är halvkrasslig as well. Så ska vila upp mig och hoppas på att förkyldningen går över någon gång. Nu ska jag ta tag i bombnedslaget på mitt rum, hejdå♥
 

9 september

Var ett tag sedan jag skrev nu, har haft det så fullt upp känns det som. Igår var det middag med brudsen som gällde. Sov typ 5 timmar inatt och har kört ett mördarpass på boxningen så är grymt trött, ska därför gå och sova snart. Fjärde skolveckan imorgon då, hoppas tiden fortsätter gå så här fort för då är det snart lov ju:] Längtar till julafton!

4 september

min träningsvärk är fan inte lugn.. mina magmuskler dör typ. Värsta dagen på veckan avklarad, känns skönt! Ikväll är det boxning som gäller. Innan det hade jag tänkt mysa lite på mitt rum med en kopp te och 7th heaven. Älskar hösten♥ Älskar när löven skiftar färg och att det blir mörkt på kvällarna, nog för att vädret är väldigt trist så är det mysigt med regn och mörkt ibland, älskar att tända massa ljus och bara ligga och lyssna på regnet.



emo cut cry

mina hörlurar gick nyss sönder. ska ta livet av mig. hejdå.

I love everybody. Some I love to be around, some I love to avoid, and others I would love to punch in the face.





you just gotta love him

the end kills me every. fucking. time.
 

2 september

min förkyldning is killing me..
Igår var jag i stan med mamma, köpte lite välbehövliga saker, käkade på eastern palece och dödade mina fötter. Sista timmen kunde jag typ knappt gå för att jag hade så ont:] På kvällen var jag med emma, vi gjorde inget speciellt, tittade på kingsley videos, skypeade med lite folk osv. Idag har jag städat, varit ute och gått, färgat ögonfransarna med världens sämsta färgning och sett 7th heaven. Är som sagt fortfarande väldigt förkyld men ska fara på boxningen ikväll ändå, hehe.
This is wht i bought yesterday - skorna är från scorette 135kr, tittade på dom för några veckor sedan men och då kostade dom 450 kronor, men då dom kostade 135 kronor så slog jag till, spela roll om dom inte är så jätte snygga, alltid kul med nya skor:] Tygerna är till för att sy örngott till tre as stora kuddar som jag fått av mormor. Sen köpte jag också nya galgar och ett svart baslinne från gina.

RSS 2.0