22 februari

guess what im doing?????? jajamen, ser gilmore girls. Idag fyller mamma 40 och Ida 18 så stort grattis till dom, shiiit vad tiden går fort. Jag gick i trean när jag och ida började prata med varann och nu är hon fan myndig!! Idag hade vi matteprov, gick inte särskilt bra men ja. Nästa vecka har jag flera spanska prov, och ett naturkunskap prov, ska försöka plugga i tid men haha det kan jag ju glömma. Nu ska vi fira mamma lite och sen ska jag sooooova.

20 februari

Haft en superdag! Sov till halv tio, gick ut med baloo i det fina vädret. Hade lång tid på mig att äta och göra mig i ordning osv. For sedan till tandläkaren, hela fejset bedövades men självklart gjorde det ont ändå, tror fan jag är imun mot bedövning för det gör svinont när de borrar. Tandläkarn var jättebra i alla fall och det gick fort så det var ju skönt. Mormor och morfar skjutsade sedan in mig till skolan, hade nk och engelska och slutade halv 3. Sens jag kommit hem har jag sett massor av gilmore girls och gjort tappra försök att plugga men nope.

15 februari

helleuuu, sitter och tittar på gilmore girls just nu. var ett tag sedan jag uppdaterade nu, as usual. Haft träningsvärk hela i låren hela veckan efter ett galet träningspass på boxningen. Igår mådde jag inte alls bra, hade huvudvärk på förmiddagen, och efter lunch började jag bli yr, jätte obehagligt. For därför hem tidigare från skolan och på väg till bussen trodde jag att jag skulle svimma flera gånger, innnan jag kommit hem mådde jag illa också. La mig i sängen direkt jag kom hem, på kvällen blev det lite bättre dock. Har varit lite halvyr idag också, det har svartnat framför ögonen osv, men det brukar det alltid göra så haha. Ikväll har jag käkat på balder tillsammans med Emma, Emelie x2, Johanna och Linn. Ska se några avsnitt av gg och sen gå och lägga mig, byebye.

6 februari

hello, sitter och tittar på gilmore girls just nu och ska snart se perks of being a wallflower igen. Igår blev det ingen träning eftersom Alma inte kunde, tränade därför hemma och nu har jag sjuk träningsvärk i magen, benen och röven. Idag var skolan jätte lugn, hade spanska och redovisning på engelskan sen slutade vi, kom dock inte hem förrän kvart i 3. Halv 4 skulle jag till tandläkaren och även fast jag bara skulle polera och flourbehandla (eller vad det nu var jag gjorde) så var jag ändå nervös, bara ordet tandläkare ger mig typ en klump i magen.. ne nu ska jag konsentrera mig på filmen! Oh and btw - you're welcome!

perks of being a wallflower

y'all need to watch perks of being a wallflower! så sjukt fin film, grät sönder. logan lerman♥

3 februari

Redan söndag... värdelöst. Igår på dagen var jag, mamma, pappa och Jonas ute med skotern och sen grillade vi. På kvällen käkade jag, Emma, Saga och Linnea middag hemma hos Selma, jättemyckt. Efter ett tag kom Malin, tittade på melodifestivalen och sedan såg vi PS I love you. Idag har vi haft kalas för Jonas som fyller 7 år idag. Boxningen gick verkligen jättebra idag trots huvudvärken! Nu ska jag käka lite fruktsallad, titta på gilmore girls och längta till helgen!

2 februari

all around the world people want to be looooooved. Sitter och lyssnar på musik och ser hannah montana, fuck you all som säger att man inte kan göra flera saker samtidigt! Har bara några få avsnitt kvar, så har redan laddat hem gilmore girls:]]] Älskar att det är så chill i skolan just nu men samtidigt vet jag att allt kommer komma innan sportlovet då istället sååå.. Har inte direkt gjort något speciellt i veckan, i onsdags efter skolan var jag hos mormor och morfar och vi tittade i lite gamla fotoalbum. Igår var jag på stan, köpte present till jonas och råkade få med mig ett par skor hem också, hehe. Ikväll har vi haft kalas för Jonas, som förövrigt har ett stort jack i pannan eftersom att någon råkade drämma till honom med en spade idag på skolan, haha. Det var kaos här som vanligt, tur att jag är så snäll att jag ställer upp och håller i massa lekar! Nu somnar jag snart, gnite♥

believe acoustic

you can thank me later :)
oooops, hade bara tänkt lägga ut mina favoriter, verkar som alla är mina favoriter because
be alright- damn i miss you, pianooooot.
all around the world, as long as you love me - peeeerf.
boyfriend - holy fuck. rösten.
nothing like us - teeeexten♥
take you - amaaaazing baby, senorita, ma cherie, please be my little lady.
i would - happysong.
beauty and a beat - asdfg bättre än orginalet.
fall - crycrycry flawless.
she don't like the lights - oh my, Dan's gitarrspelande, så mycket bättre än orginalet.
yellow raincoat - djup som fan

RSS 2.0