29 maj

Alltså seriöst, snart är det juni. Det var fan nyss 2010 typ, jag fattar inte. Vilken skitdag. Det ända vi har gjort idag är att sitta och vänta på att sluta, jag gjorde spanska muntliga och engelska muntliga, sammanlagt tog det max en timma men jag var ändå i skolan från klockan 10 till klockan 3, jag fattar inte???? Spanskan gick väl ja, bättre än jag förväntat mig men långt ifrån bra, lyckades mumla fram någonting där om pengar och traditioner. Engelskan däremot, så himla besviken. Jag tycker inte jag är bäst på engelska direkt men det är ändå mitt starkaste ämne, har trots allt B/A. Problemet är att jag suger på prata och diskutera med folk jag knappt känner på svenska. När det sedan dessutom blir på engelska så ja, sitter och tänker på grejer som jag skulle kunna säga men sen måste man ju öppna käften också. Aja nu är det gjort i alla fall! Ikväll har jag varit på picnik med Jonas klass på nydala och nu ska jag sätta mig och se några avsnitt av vänner. Imorgon har jag typ inte heller några lektioner, asså jag borde ju vara asglad men det känns bara onödigt att vara i skolan, fan jag skulle ju kunna ligga hemma och sola hela dagarna istället för att sitta i skolan och bara vänta på att få fara hem.

28 maj

Einar chillin' in the sun.
Tjalooo (??) Vädret gör mig på så himla bra humör och det faktum att det bara är 8 skoldagar kvar gör det bara bättre. Let's see, i fredags följde Emelie med mig hem och sedan kom Emma. Det spårade totalt, tillsist var jag, Emelie och Mattias sjöblöta. Sedan käkade vi lite kladdkaka och såg teen mom. På kvällen var jag  på middag hemma hos Saga tillsammans med Johanna, Malin, Emma, Selma och Linnea. I lördags vet jag inte riktigt vad jag gjorde, städade osv. På kvällen for jag på sävars höjdpunkt, ankracet, och där spårade Jonas och det blev lite pinsamt. I söndags var det dax för sävars andra höjdpunkt, marknaden. Efter det kom Emelie och hennes pojkvän förbi. På kvällen pluggade jag lite och sedan tog jag ett långt skönt bad.Nu gör vi typ ingenting på lektionerna och det känns bara onödigt att vara på skolan. Imorgon gör jag i alla fall bort spanska muntliga, hahahah kommer gå åt helvete. Och förhoppningsvis gör jag också bort engelska muntliga, då har jag bara en uppgift kvar. Så jäkla skönt!!

23 maj

ja men sluta tjata i kommentarerna fan:] Har typ knappt tid att blogga sen har jag inte ens något att skriva om. Känns som att jag har haft så fullt upp på slutet med Einar, han ger mig aldrig en lugn stund, (vi firar tre veckors jubileum idag!) och med skolan, sen ska man hinna med att träna och sola också! haha, jag har inte ens haft tid att se serier (för tillfället ser jag på vänner, inte lika bra som alla säger att det är men det kanske blir det) och då är det fan illa. Igår satt jag uppe till efter 12 och skrev en analys som sedan inte ens skulle lämnas in idag. Idag kommer ag sitta uppe hela natten och träna på en redovisning som jag har imorgon, men det är den ända lektionen jag har så det känns skönt. Efter skolan följer Emelie med mig hem och då ska vi parta lite bland kattlådelukten, ne men vi får se vad vi hittar på. Hon åker hem vid sex och då går jag till Saga och träffar lite saknade vänner. Förövrigt så är det en månad sedan jag såg Justin.. Tänkt, exakt vid den här tiden för en månad sedan stod killen jag avgudar mitt framför mig. Ugh jag vill tillbaka :(

12 maj

fyfan vad jag längtar till sommaren.. Ugh jag skulle kunna döda för sommarlov just nu! 20 skoldagar kvar, sen så.
Den här veckan har gått väldigt fort, har gjort bort mattenationella muntliga och ett nk prov, Matten var mycket enklare än vad jag förväntat mig så det känns ju bra, men sen när det blir spanska muntligt, hahah usch det vill jag inte ens tänka på.. De sista tre veckorna har jag varit i skolan fem dagar, haha det känns ju bra. Men okej, let's see, I onsdags efter skolan gick jag, Emma och Emelie ner på stan och köpte årets första mjukglass, på kvällen spelade jag brännboll med lite vänner. I torsdags for vi och hämtade lilla stackars Einar, han är kanske världens sötaste. Det första dygnet var jättejobbigt för honom och han pep och var rädd men nu på slutet har han blivit väldigt nyfiken och modig. Hahah Baloo är rädd för honom och Musse tycker inte heller direkt om honom. I fredags var farmor och farfar här på middag och sedare på kvällen var jag med lite kompisar. Igår for vi ut till stugan för att lägga ut bryggan osv, men eftersom det började spöregna åkte vi hem ganska snabbt. På kvällen gjorde jag inget speciellt, såg film med mamma och busade med Einar. Idag for vi ut till stugan igen, skulle städa och fixa där men jag vet inte, jag satt mest och halvsov i solen medans alla andra jobbade. Men shit vad jag längtar till sommaren nu alltså! Har tre jobbiga veckor framöver med massor av prov och inlämningar osv, bland annat spanska prov imorgon som kommer gå åt helvete.. aja, ikväll ska jag i alla fall på boxningen, var huuur länge sedan som helst.

believe tour

''The moment when you're at the Believe Tour and you realize Justin is real, that he isn't on a TV, computer or mobile screen and you just break down''
Kan fortfarande inte fatta det. Seriöst, jag har sett JUSTIN BIEBER IN PERSON. Han stog fan där på scenen framför mig. Haha nej, helt sjukt.. Det var så overkligt och det går verkligen inte att beskriva, man måste ha varit där för att förstå. Stämningen i publiken, redan innnan nedräkningen ens hade börjat, galet. Och när han väl kommer där, flygande ut på scenen i sina vingar. Shiiit. Det kändes som att taket skulle lyftas av allt skrik och tårarna rinner okontrollerat nerför kinderna. Killen jag dyrkar var ett par meter framför mig. Den första låten, all around the world hör man knappt, men skriken lugnar sig och han sjunger take you, jag ville ba dö. Trodde jag skulle bli jätte avundsjuk på OLLG men eftersom jag glömde bort att andas flera gånger under konserten var det nog lika bra att jag inte blev OLLG, haha hade bara svimmat. När det sedan är dax för be alright och fall så tystnar publiken nästan helt och allt man hör är hans perfekta röst. Folk börjar sjunga med och tårarna bara sprutar.
 
Sen säger han något i stil med: I got good and bad news, wich one do you wanna hear first? alright the bad news, I only got one song left, but the good news is I wrote this last song for each and everyone of you in the audience tonight. This song is to inspire you, to let you know that no matter who tells you you can't do something or if there is a dream that you wanna live, there is always this word that helps you, osvosv och så sätter han sig vid pianot och sjunger believe. Jag visste att det inte var den sista låten eftersom att han inte sjungt boyfriend och baby än men fick ändå panik när han sa thankyou stockholm lämnade scenen. Ryan Good kom upp på skärmarna och taggade upp publiken och alla skrek 'JUSTIN JUSTIN JUSTIN' och sen flyger han helt plötsligt upp genom ett hål och sjunger boyfriend, sen kommer höjdpunkten när han sjunger baby och tar av sig tröjan. Hahah han har fan stått halvnaken 100 meter framför mig. Men sen var det slut och lamporna tändes innan han ens hunnit av scenen och jag fick panik. När kommer jag få se honom igen? Kommer jag ens få se honom igen? Det är nu 11 dagar sedan jag såg honom och jag saknar det så jävla mycket, önskar att jag kunde uppleva det varje dag, det är det absolut bästa jag gjort i hela mitt liv och jag kommer aldrig någonsin glömma det. Det var så mäktigt och jag glömde bort resten av världen under 90 minuter och jag älskar honom bara ännu mer nu, om det ens är möjligt.
Jag fick inte särskilt bra bilder och videos men vafan I'm now able to say that I've seen THE Justin Bieber in a concert.
JAG VILL TILLBAKA

4 maj

det har varit 2013 i snart ett halvår, wtf?
fortfarande krasslig.. har fått så himla ont i halsen nu också, blir fan arg. For till skolan igår i alla fall, var tvungen eftersom jag hade engelska nationella. Hur det gick kommer jag inte riktigt ihåg, haha, slutade med att allt typ handlat om musik. Aja har ju legat kring A och B på alla mina arbeten så förhoppningsvis sänker det mig inte. När jag sedan kom hem la jag mig i sängen och sov ett par timmar sen blev det en tidig kväll. Idag har jag försökt ta tag i mitt liv men orkar typ inte göra någonting, följde med pappa en snabbis till stan och var helt slut när vi kom hem, har sedan badat baloo och försökt det här med att plugga. Till middag blev det exotisk planka och det var inte helt fel om man säger så, lär ju inte behöva äta något på ett par dagar, haha. Nu ska jag ta tag i det här med att skriva om när jag såg Justin, see ya.

2 maj

nu är jag less.. har varit sjuk nu i en vecka och det verkar inte ge med sig.. Enda sedan jag kom hem från stockholm har jag haft ont i huvudet till och från, i torsdags, fredags, lördags och söndags var det värst men jag for till skolan på fredagen ändå. Klarade av två lektioner sen blev mamma tvungen att komma och hämta mig. Frös ihjäl och hade 40 grader feber, har sedan haft alla möjliga åkommor haha. Som sagt, huvudvärk, feber, ögoninflammation, öroninflammation, nästan halsfluss, och illamående. Börjar bli bättre nu men är helt slut i både huvudet och kroppen. Ska väl försöka plugga lite idag, i guess, har missat så jäkla mycket i skolan nu de sista två veckorna. Och imorgon är jag tvungen att fara till skolan eftersom att det är nationella prov i engelska.. well well nu ska jag se mio min mio och tagga att det bara är en vecka kvar till lilla Einar flyttar hem till mig.

RSS 2.0