Mot ljusare tider

 
Är så himla taggad på allt roligt som händer här framöver! ikväll har jag varit och tittat på oskar linnros som jag tidigare inte lyssnat på särskilt mycket med shit vad han är duktig!! Och snygg med för den delen! Var där med saga, Selma och hennes kompis Josefin, och det var riktigt roligt faktiskt! Vi stog näst längst fram också så jag såg ju as bra även fast jag är så kort. Nu ska jag försöka sova så jag orkar med dom återstående två dagarna av denna vecka, åh så skönt det ska bli med jullov snart❤

lovelovelove

tre stora filmtips på filmer som jag sett i helgen! Cathing fire (ofc liksom. så otroligt bra dom lyckats med filmen!!!) The first time (Dylan O´brien, allt jag behöver säga<33) och Abduction (Taylot Lautner daaah)
mums

honestly

why is it that were always told not to get tattoos at a young age because we “will regret it later on” when we are basically told to choose a career path by age 18? i’d rather be 40 years old with a tattoo that meant something to me when i was young than be 40 years old not wanting to get out of bed to go to a job that i hate because i was forced to decide on a career in my teens.

14 november

En vecka som denna kan man ju leva med. Hade två lektioner i måndags, var ledig tisdag och onsdag, hade en lektion idag och imorgon har jag fyra lektioner. Otroligt skönt! Har inte gjort så mycket men samtidigt känns det som att jag har gjort massor. Det har varit sjukt skönt att bara vara hemma och göra vad jag vill när de flesta är i skolan. Nu är det bara att hålla ut till jullovet, och innan dess ska jag se Catching Fire, Oskar Linnros(typ 12 dagar kvar!!) och börja julmysa lite extra tidigt så man får någon julkänsla, åh så jag längtar!!! Imorgon blir det gomiddag hos Saga tillsammans med fina vänner. 
 

12 november

Tjenare pals, idag har jag varit ledig! Jag har bakat bullar, byggt pussel, läst fifty shades, tränat(äntligen), sett klart playa del sol och just nu sitter jag och tittar på en film. Jag är ledig imorgon också, så himla skönt! Då ska jag göra bort lite skolarbete och se boy meets world, stort tips från mig, även fast ingen annan verkar tycka om det.. ja jag vet inte, jag tänkte bara uppdatera lite här trots att det känns urlöjligt då jag funderar på att ta bort/sätta lösenord på bloggen.

det här med tumblr ♥

 
 
 
 

så otroligt skoltrött

Känner man sig utvilad och redo för skolan? Känner man sig sugen på att gå upp klockan 7 på morgonen för att gå i skolan ca 7 timmar och sedan komma hem kring 4 med 5 olika läxor och prov att plugga inför? Och sen har man knappt tid att vara med kompisar för där någonstans ska man pressa in tid för att göra sysslor, träna och sova. Och sen däremellan ska man också ta det lugnt då och då så att man inte går in i väggen. Och inte fan går det att prioritera om för då failar man skolan och då har man ingen framtid, fast egentligen spelar det ingen roll vad man har för utbildning för folk vill ändå inte anställa en om man inte har tidigare erfarenheter men hur fan ska man kunna ha tidigare erfarenheter om man aldrig får något jobb. Och då säger alla att man ska extrajobba och skapa kontakter när man går i skolan men NÄR FAN SKA MAN HINNA DET DÅ??!?!?!!?!!?! När man ska sova????

ta vara på det du har

 
 

RSS 2.0