pms


Justin är i danmark. HAN ÄR I DANMARK! Och jag sitter och ruttnar i äckliga sverige! Alla lyckliga belibers är i danmark nu, länktar till att få se honom imorgon kväll. Står säkert utanför hans hotell och skriker. Och jag sitter och pluggar. Livet är fan inte rättvist! 120 jävla mil bort.  VAAAAAAARFÖR?!

31 mars

Tjeeenare. Just nu sitter jag och ser på Jonas teater ;)
Igår var ju jag och Mattias och tittade på nsn, lika amazing som förra gången ;)
Och gissa vem som fick tårar i ögonen? ;D MATTIAS!! Haha ganska gulligt faktiskt. Jag vill se den flera gånger till men alla mina ''vänner'' dissar mig så jävulskt så det kommer sluta med att jag får se den själv ;) Jag lovar, om ingen vill se den med mig så kommer jag se den själv! ;D

29 mars

Hejhej, tar nu en välbehövlig paus från mitt pluggande. Nog för att jag bara pluggat en halvtimme men ändå ;)
Var nyss överlycklig för att jag laddat hem nsn men sen visade det sig att den inte funkade. Lite surt! Imorgon blir det skola hela dagen och så har vi ett två timmar drygt hål. Det vore ju inte helt fel å sluta två timmar tidigare istället. Aja, på kvällen ska i alla fall jag och Mattias å se nsn :D Ne nu känner jag att det här blev lite för lång paus... (tog en timme att skriva detta enorma inlägg ;D) Om jag ska få något gjort är det bäst att jag fortsätter plugga! ;) Hejdå ♥

Bilder från i onsdags på nsn premiären ;D



hahah

Weird

Hejhej, har varit ute och gått med Alma för ett tag sen. Vi gick typ i värsta öde skogen och så såg vi att det var något som rörde sig typ 50 meter fram. Så vi stannade mitt på vägen å ba: asså det är en älg! Nej det är en björn.. eller en kängru, det ser fan ut som en räv. JÄVLAR DET ÄR EN DINOSAURIE. Sen visade det sig att det var en människa :p Å vi ba, crap! Va ska vi göra?! För vi hade fan stått på vägen 5 minuter och försökt lista ut vad det var så vi kunde ju inte ba gå fram mot han då skulle han tycka vi var väldigt störda. Men sen började han springa mot oss och då typ ringde vi Ida och trodde han skulle våldta oss fasr sen insåg vi att han bara var ute och joggade... xd
Hahah vi är väldigt bra på skrämma upp varann, men traktorn var fan skithemskt!!

27 mars

Hejhej, kom nyss ut ur duschen. For till gymmet efter skolan med Saga. Nu blir det å plugga. Ska i alla fall försöka ;) På onsdag blir det never say never med Mattias och kanske Alma å Loke. Är as taggad på påsklovet för då ska en viss jag till gällivare :D Inte för att jag lär klara av å byta tåg å massa men ändå ;)
Kommer bli awesome!


saknar

Skärpning

Asså det här är inte bra.. jag är verkligen besatt. Men jag ska försöka göra mitt bästa och inte skriva om Justin nå mer lika ofta. Eftersom det här är min blogg, så då borde jag liksom skriva om mig istället för Justin ;) Men samtidigt är typ hela mitt liv Justin (vad hemskt det där lät :p) så de blir ba automatiskt.
Jag fattar inte hur saker kan förändras så fort. Tidigare var min blogg typ en fotoblogg med massa bilder osv, nu har jag inte andvänt min kamera sens i jul nästan. Det är helt galet att en liten människa kan förändra så mycket. Men jag ska skärpa mig. Lovar! Och nu när det blir mera sommar är det roligare att fota också.

Börjar den nya starten med några gamla bilder från i somras, ååh vad jag länktar till i sommar!♥






Allt var så mycket lättare när jag besatt av Twilight. Det är ingenting jämfört med Justin. Jag tror det kan vara för att Justin har sån underbar personlighet osv, medans Twilight bara är Twilight liksom ;) Btw, jag har inte slutat gilla Twilight bara för att jag aldrig snackar om det längre ;) Lite viktig information liksom.

yogi bear

hejhej, asså gud va min blogg är dryg :p den handlar bara om Justin xD Haha och det här blir inget undantag ;) Citerar Justin, watching ''yogi bear'' don't judge me, haha men den var faktiskt bra! ;)


Nu ska jag städa och sen ska jag baka något. Hejdå ♥

STOLT :D

hahahha jonas pratade med farfar i telefonen...
-TJA
-Hej Jonas!
-VETU, NÄR NI KOMMER HIT!...
-Vadå?
-DÅ SKA JAG LÄRA ER AAAAALLT OM JUSPEN BEBER
-Juspen beber?
-OCH TWILIGHT!
-Vad är det?
-CAMILLA ÄÄÄÄLSKAR DET
-Jahaja, det blir säkert bra det...
-JAAA, HEJDÅ!
*lägger på*
*mobilen får spasmer*
jag- Jonas vad gör du?!
-Ähsch, jag vet inte, jag tryckte bara på Juspen beber knapparna.

Igår hade han en Justin Bieber konsert också, ganska fint. Jag fick till och med va hans one less lonley girl :D

NSN

Åh herre min skapare!!!! :D
UNDERBART! U.N.D.E.R.B.A.R.T!!!!!!!
Jag grät efter fem minuter... känslig? kanske det, men om du inte gråter till den så är det seriöst något fel på dig... Blir å fara med Mattias nästa vecka, Alma och Loke ska typ också med. Asså seriöst! Så underbar film, så himla inspererande också, och liksom: there's gona be times when peoples tell you that you can't live your dream, this is what i tell them, never say never!
Asså ååh, jag är helt hyper, det ända jag sagt sens filmen tog slut är: jag SKA gifta mig med Justin Bieber, jag SKA gifta mig med Justin Bieber, Jag SKA gifta mig med Justin Bieber... ja ni fattar ;)
Mamma- Var filmen bra?
Jag- Jag SKA gifta mig med Justin Bieber.
Mattias- Var filmen bra?
Jag- Jag SKA gifta mig med Justin Bieber.

Hahah ojojoj, hejdå

never say never

tjeenare mannen!
Nu sitter jag här och taggar imorgon. Ska fara och se nsn med nå människor(Alma, Tove, Pernilla, Alice) kommer bli helt jävla awesome ;D Men samtidigt har jag typ damp... Selhora Gomez har skrivit på twitter typ: yes im dating the most popular guy on earth, be jealus. Har ganska lust att ba åka dit och slå ner henne.. jag och Ida håller på samla på oss en armé, än så länge går det ganska bra :D

Idag har jag varit och tagit sista gardasil sprutan, känns helt underbart att det är över nu asså ;) Sista sprutan gjorde ondast också, har sår i ena fingret för att jag råkade trycka in nageln så hårt när de gjorde ont :p
Nu måste jag plugga och göra massa sånt bajs, hejdå ♥

btw, SE DEN! Jag lovar, det kommer vara det bästa ni gjort i hela erat liv även om ni inte gillar han, till och med om ni hatar han, så SE DEN!



ojojoj

har inte skrivit om Justin på två inlägg :o Tänkte liksom fira det med att berätta att Justin vet att Sverige existerar ;) Han twittrade och facebookade om oss idag. Trodde fan vi var värsta udda bortglömda skitlandet men tydligen inte. Hur jag reagerade när jag märkte det håller jag för mig själv ;)

swagen var helt klart till sverige asså :D

20 mars

Tjeeeena, sitter och drogar boys don cry och tycker det är ganska skumt att jag inte är trött. Jag har liksom sovit 2 timmar inatt men är ändå as pigg. Nog för att jag är ganska flummig men ändå ;p
Tänkte ba tipsa om två sjuuukt bra filmer ;D Thirteen, verkligen bra och man blir helt chockad när dom bara är 13 år men ändå håller på som dom gör. Och för er som älskar att gråta till sorgliga filmer, Hachiko a dogs story. Jag och Alma grät halva filmen, hahh de gick verkligen inte å sluta ;) Och sen blir det ännu hemskare då det hänt i verkligheten. Aja nu ska jag städa mitt rum, hejdå

19 mars

Hejhej
Har inte skrivit på jätte länge nu men jag fattar verkligen inte varför jag ens har en blogg...
Idag har jag i alla fall varit i stugan med Alma. Vi körde massa skoter och Alma var seriöst helt galen... :p Hon körde inte så himla fort men hon körde ändå galet. Det slutade med att vi flög av skotern xD hon körde typ 80 och sen blev de nå fel så jag flög av, sen såg jag ba hur Alma flög av 2 meter framför och skotern ba fortsatte även fast den redan var död xD Det var as skoj ;D

Ikväll blir det å se massa sorgliga filmer med henne. Har laddat hem massor.
I am Sam
Seven pounds
My sisters keeper
Fish tank
Hachiko
Remember me
The notebook
A walk to remember
Dear John
Letters to Juliet
The girl next door
The last song
Thirteen
Romeo och Julia
I taket lyser stjärnorna

Nu ska jag gå och duscha, hejdå ♥

Biebergasm


Stir it well baby ;D

Justin Bieber, Jaden Smith & Tinie Tempha


Awesome! ;D

Bilder


Världens finaste Ida ♥

som är suuuuper duktig på rita :D


nog är vi allt vackra!



Det var gaaanska jobbigt att gå i stugan med tankte på att man sjönk ner till midjan för varje steg man tog ;)



NOG HAR VI ALLT EN SNYGG SKOTER! (orkar inte sudda allt och skriva om så nu får de bli stora bokstäver xD)




14 mars

tjaoooooooooooooooooo, jag lever! :D Tro det eller ej, men det är sant! Okej.. weird...
Tänkte bara berätta att jag haft världens bästa sportlov ever ;D I söndags, asså förrförra söndagen, så kom Ida med tåget till umeå. Vi träffades då för första gången även fast vi känt varann i nästan fem år. Från början var vi bara helt chockade men sen märkte vi hur lika vi var och då var det inte hemskt längre ;) Vi gick på stan några gånger, var på bio,  spelade spel, såg massor med skräckfilmer och spelade laserdone med mina kusiner (min morbror kom etta och Ida tvåa, och det var typ andra gången ida körde så det var ju lite coolt ;)) Orkar inte skriva allt vi gjorde så titta in på Idas blogg istället ;) För hon har skrivit ner typ allt vi gjort ;p Hon for hem i fredags.

I lördags följde jag med Saga och hennes familj till Ikea.
Och igår var vi i stugan. Åkte skoter och grillade korv å så. Fast Mattias blev sur på mig för att jag körde över 100 km/h och då vågade han inte åka med mig nå mer ;)

I veckan blir det as skönt, för jag och Saga praoar på skohuset och då börjar vi 10 och slutar 3 ;D Och det ända vi gjort idag är att packa upp skor, ganska chill ;)
Det kommer lite bilder sen, orkar inte hämta kameran nu (a)
Hejdå ♥

Camilla,
tänkte bara säga att du är universums bästa person!
oooooch att jag älskar dig!!♥♥


OMFG

VARFÖR VET ALLA MINA LÖSENORD?! JAG ÄLSKAR JU LÖSENORDET JAG HAR NU, OCH SÅ SKA ALLA SABBA DET....

JAG. TROR. JAG. DÖR.! Ida Åsén sitter just nu på ett tåg ner hit, fatta?! Hon ska komma hit!! :D Efter mer än 4 år så ska vi träffas, JAG TROR. JAG. DÖR.! Mår helt weird nu... är glad som fan, nervös, hyper, panikig, och glaaaad!
TVÅ OCH EN HALVTIMME! Fatta!!!! Åh herreminskapare! Jag är ju så himla blyg också...
Aja, det här kommer säkert gå super... :D
Önska mig lycka till!... swag ♥

btw, JAG. TROR. JAG. DÖR.!

Almissbooiii här ;]

Milla, jag kommer alltid lista ut ditt lösenord ;]
Speciellt när du säger det rakt ut i luften när jag har superöron som hör allt :D
Busigt värre.

Jo vi vet att milla är väldigt beroende av Justin Bieber men det är så att hon är beroende av mig också(snälla misstolka inte, även fast det var ganska stor misstolk :D)
Camilla älskar sin kusin alma

aop nu vet ni det

yeah man

hahah märker man att jag gillar youtube eller? :p dom sista sex inläggen har bara handlat om youtube klipp xD

GOOOOD JOB!


Hahahah, jag blev fan överlycklig när han körde över en äcklig paparazzis fot kring 2.20, hoppas han blev tvungen å amputera benet så han kanske lär sig att lämna folk i fred... :D hemsk jag är :p Men vasrför ska man bry sig om dom när dom inte bryr sig om andra - man ska behandla andra som man själv vill bli behandlade ;D
Haha okej jag är trött, därför är jag så weird.. och så är jag nervös för imorgon kommer Ida Åsén!!!! :o:D:D:D:D

Ulrik Munther


Haha måste säga att det här är en liten Bieber wannabe - söt, charmig och talented ;D den här kisen kommer gå långt känner jag på mig! ;)

It's gonna be swag


Haha det här räddade faktiskt min dag , nu är jag inte lika sur på honom ;p Utan Selena är han samma underbara kille som han alltid varit ;D

changed

Asså just nu är jag seriöst deprimerad! Justin har förändrats så sjukt mycket! ;( Jag vill inte att han ska bli vuxen, jag vill ha tillbaka den gamla Justin! Och ärligt talat kan jag inte skylla allt på Selena som många andra gör, visst, efter han har börjat vara med henne hela tiden så har han förändrats mycket. Men jag tror att det beror på alla fans också, dom skickar hotbrev till Selena?! Sen har hon tydligen blivit slagen två gånger också. Och paparazzisarna bryr sig ingenting om dom, det ända dom vill är att ha något att skriva om. Om han är lycklig med Selena, FINE. Vi kommer ändå aldrig bli tillsammans med honom. Vi fans är ju där för att stötta honom, inte för att trycka ner hans tjej! Tänk er själv att vara Selena... Kameror upptryckta i ansiktet hela tiden, hot från Justins fans, inget privatliv, osv... Hur skoj skulle det vara? Justin har inte valt det. Han har blivit känd, men han har kämpat, han har talang, han förkänar det! Hans födelsedag blev förstörd pga av paparazzisarna? Läste någinstans att han började gråta, PÅ DIN FÖDELSEDAG. Att dom inte kan lämna honom i fred en enda gång?! Men han får inte glömma bort vem de egentligen är som fått han att gå så långt, det är hans belibers, INTE SELENA! Han kan inte låta henne förändra honom, han vet bättre än så! Det är efter han träffat Selena som han börjat dölja ansiktet och så för paparazzisarna. liksom den här videon? vad är det som händer med honom?!
Och den här bilden..?  han är så förändrad! i och för sig förkänade paparazzisarna det där men ändå, det där är inte den jag trodde han va... (varför kör dom inte bara över dom med sin awesomea bil? :D)



Jag kan inte göra annat än att hålla med Caitlin och Christian...
han kommer ångra det, BIG TIME

Dr. Bieber was born to be somebody and he won't stop<3

Dagen till ära tycker jag ni ska lyssna på dessa underbara låtar! :D För idag är det inte direkt en vanlig dag, utan de är Justins födelsedag, hurrahurrahurra! ;) Blir å fira han imorgon med Alma, ni förstår, han var tvungen att stanna i kanada med hans familj eftersom dom också ville fira han, men på kvällen åker han hit igen :D

Dr. Bieber

Born to be somebody

Won't stop


RSS 2.0