the fault in our stars

Har ganska nyss läst klart the fault in our stars och alltså ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥. Grät konstant de sista 150 sidorna. Längtar innerligt efter filmen! Jag har insett att jag har ett litet problem, jag blir typ alltid besatt av saker.. nästan varenda serie, film och bok jag ser/läser blir jag besatt av. Karaktärerna, skådespelarna och storyn är så himla perfekt och det blir allt jag kan tänka på haha. Dock klagar jag inte och jag tror inte det är så farligt heller hehe det tar trots allt inte över mitt liv. Åtminstone inte för mycket.

13 april

Har haft en perfekt början på påsklovet än så länge! I fredags hade vi en lugn dag i skolan, efter att vi slutat satt jag, emma, celina, johanna och olle kvar på skolan ett tag. Efter halv 4 gick jag, celina och emma till balder, vi åt tacobuffé och firade lov. Efter att vi ätit klart åkte celina hem och jag och emma gick och hälsade på linnea på sitt jobb på cafe station. Vi satt där och pratade ett tag tills bussen gick, tog det sen bara lugnt hemma. Igår på dagen såg jag lite beverly hills, körde till ratu och satt hos farmor och farfar ett tag. På kvällen var jag med emma, selma och saga. Först var vi hos selma och elsa the dog, KANSKE DEN SÖTASTE HUNDEN NÅGONSIN. Gråter typ så himla söt hon var, går inte ens att beskriva! Idag har jag varit i stan med mamma och pappa, agerade osäker taxichafför och körde runt lite överallt. Åt lunch på utopia och jag shoppade lös på ÖB haha. Ikväll ska jag va med friendos och hoppas på att få hälsa på elsa the dog. Imorgon blir det våffellunch hos saga, på onsdag ska jag spela laserdome och på fredag ska vi på middag hos farmor och farfar tillsammans med kusinerna. Kommer bli ett bra lov med andra ord! Förutom att jag måste plugga jävel...

8 april

Sitter här och gruvar mig för de kommande 10 säsongerna av beverly hills 90210, har typ problem att ta mig igenom det första avsnittet haha ne men det ska väl bli kul... Har börjat se om teen wolf nu så som tur är så väger det upp det hela! Hade en riktigt fin helg, på lördagen träffade jag selma, emma och saga och vi slog in linneas födelsedagspaket och skrev en lista på saker vi ska hitta på i sommar! Vi gick sedan upp på taket och satt där och myste ett tag. På söndagen var det födelsefika hos linnea som gällde, väldigt trevligt! På kvällen var vi hos malin och johanna, tittade på gamla bilder och åt marängsviss. De hade tänt massa ljus och gjort upp en eld och det var hur mysigt som helst och jätteroligt att träffas allihopa. Nu ska jag plugga äckelmycket och sen duscha, adios amigos.
 

5 april

Hello, sitter just nu och tittar på sista avsnittet av The Hills och tänkte uppdatera lite snabbt. Senaste veckan har det inte hänt så mycket, har haft matteprov och svenskaredovisning. Igår slutade jag redan vid 11 men stannade kvar med Celina till 2, vi gick lite på stan och köpte en mcflurry. På kvällen var vi på middag hos mormor och morfar tillsammans med Morefälts. Haha vi lekte kurragömma och hade det trevligt. Loke, Alma, Jimmy och Mattias for vid 8 men jag stannade kvar och pratade lite och såg let's dance. Gick och la mig vid 11 och vaknade vid 11 idag, välbehövliga 12 timmar eftersom att jag av någon konstig anledning vaknat vid 6 varje dag senaste veckan.. Idag ska jag i alla fall övningsköra, städa, försöka plugga sociologi och träffa lite friends. 

Ångest

Skolan, körkort, extrajobb, sommarjobb, jobb efter gymnasiet?????? Får ärligt talat panik över allt som jag liksom är tvungen att ta tag i och fixa. Men vafan jag klarar inte av det. Jag kan inte sånt där. Jag vill inte bli vuxen. Jag vågar inte gå och tjata på hotell och fråga efter jobb för jag skulle ändå bara göra bort mig. Har så jävla mycket framför mig och jag tror ärligt talat inte jag kommer kunna klara av det. Träffa massa nya människor som kommer döma mig och jag är så jävla socially akward och suger på sånt skit. Älskar att vara spontan men tror jag är alldeles för mycket kontrollfreak, önskar det var tvärtom så jag bara kunde leva in the moment och vara lycklig men näe, jag ska stressa och oroa mig för alltid hela jävla tiden, blir så less på vara sån och det går ju som inte att bara ändra på det heller. Finns så otroligt mycket som jag vill göra och testa på men samtidigt vill jag ba gömma mig under ett täcke från resten av världen.

RSS 2.0