Robert Pattinson
insåg nyss hur jävla snygg Robert Pattionson är! :] Hade liksom glömt bort det men nu ba wooooow!

Beadles å Bieber = looooooove ♥


Christian är ju så jeffffffla snygg också! :]

someday


Hur kan man vara så dum att man gör de? Asså kom igen...
Jag skulle ju ha sprungit iväg med honom istället :D

är man lite avundsjuk eller

http://perezhilton.com/2011-07-17-exclusive-justin-bieber-and-selena-gomez-crash-wedding-in-malibu

Varför kom han inte på mamma å pappas bröllop?...

underbarasupersaknadebästaströmbäck!

Hejhej, kom hem från Luleå för några timmar sedan och nu hade jag tänkt lägga ut alla bilder från strömbäck. Men först ska jag berätta lite om vad vi gjort i Luleå. Till att börja med, nu snackar jag mer norska än svenska ;) Helt seriös, fanns typ 5 svenskar på hela campingen. Resten var bara norrmän, helt sjukt.

Vi har i alla fall varit på nå western-grejs, bodens fästning, teknikens hus och lite fler småställen ;) Var ändå helt okej där men det hade ju såklart varit roligare om jag varit där med någon kompis. Sen helt plötsligt kom Ida ner till Luleå så då kom hon, hennes systrar och hennes pappa och hälsade på oss på campingen. På tal om Ida så kommer hon ner till mig den första augusti också :D Och imorgon åker jag ut till stugan. Ska bli så grymt skönt att få ta det lite lugnt, jag har liksom sovit hemma i min egna säng 4 gånger på hela sommarlovet... :p Ne nu ska jag sluta babbla och bjuda på lite bilder från sommaren än så länge!
RIP fina myra

Potatiströjtrycking
mitt och rebeccas fina resultat ;)
ankan å plankan♥
Justin Bieber
Världens bästa huskompisar! ♥

Och världens underbaraste männsikor''here she comes the one and only riding on a big fat pony''


Fan asså.. alla är så grymt saknade ♥

awesome
nyss kommit hem från återträff, vi klarade oss uppenbarligen inte utan varandra mer än en dag. 20 av oss träffades på nydala där vi grillade. Vissa badade också och några skulle till och med tälta där. Men eftersom jag åker till boden imorgon så kunde inte jag göra det, men det lär ju komma fler tillfällen ;) Nu är jag grymt trött, även fast jag sov 12 timmar inatt, så jag måste sova ;) Om inte mamma blir snäll så kommer jag inte uppdatera förrän i augusti men det kan ju hända att jag får köpa sån här internet grej ändå ;) Aja, hejdå ♥

strömbäck-bästa jag någonsin gjort

hejhej! hoppas ni har haft en lika underbar start på sommarlovet som jag har haft. Idag har varit en sjukt tung dag, sagt hejdå till 40 jättefina människor. Grät hela vägen från strömbäck hem till sävar ;) Fick då i alla fall en superbra avslutning på lägret. Vi hade nyss kört kramring och gråtit riktigt mycket, så sprang vi ner till vattnet och hoppade i med kläderna och allt. Så himla härligt. Asså shit, jag kan inte ens tänka på det utan att börja gråta. Kan ju bero på att jag sovit två timmar inatt... SAKNAR REDAN ALLA SÅ MYCKET! Klarar inte av att skriva mer om vad vi gjort men jag kan lova att det här är det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Kommer i alla fall bomba med bilder och filmer senare. Vet dock inte när det blir eftersom jag ska vara med kompisar ikväll, imorgon ska jag packa och fixa massa saker och sedan på tisdag åker jag till boden och luleå med familjen. Men någon gång kommer det i alla fall. Nu ska jag gå och sörja. Ha det bra!

RSS 2.0