30 juli

uschuschusch 3 veckor kvar sen är det kört.. vill ba gråta.
Har varit borta i stugan nu ett bra tag och njutit som fan den senaste veckan i supervädret. Johanna kom ut en dag, Mattias hade lite kompisar där en dag och Lasse och Lisa var och hälsade på. Men nu sviker vädret oss så vi for hem från stugan idag, imorgon ska familjen till några kompisar i ramsele så jag passar på att ha sleepover hemma hos mig! Ska bli jättekul att träffa dom känns som jag inte sett dom på hundra år. Nu ska jag städa mitt rum och fortsätta se desperate housewives!
 
 

19 juli

jag får typ panik.. det är fan inte länge kvar av sommarlovet.
Komme i alla fall hem från stockholm i måndags tror jag, hade väl inte direkt the time of my life. Men stundvis var det ganska roligt. Vi var på naturhistoriska, cosmonova, gamla stan, skansen, gröna lund, gick på stan, vasamuseet och badade vid stranden på campingen osv. På vägen ner åkte vi ''tillsammans'' med alma och loke som var på väg till öland. Stannade först vid skuleberget och käkade lunch, bestämde sen att vi också skulle stanna i gävle för att äta middag tillsammans. Stackarna hade typ halva vägen kvar medans vi nästan var framme.
For till stugan typ direkt vi kommit hem och tog det bara lugnt. Kom hem igår och på kvällen var jag med Johanna, Malin och Selma. Idag är det bröllop som gäller! Ska sedan vara barnvakt till deras barn ikväll. Imorgon cyklar jag sedan ner till stugan och lär vara där typ resten av sommaren!

8 juni

helluu, sitter och tittar på vänner just nu och småpackar lite inför stockholm. Kom hem från stugan tidigare idag och har klippt gräset och städat mitt rum. I fredags var jag på strömbäck för att titta på Almas konfauppvisning, blev faktiskt jättekänslosamt och jag fick värsta flaschbacks. På kvällen var jag med Emma, såg Safe Haven, jättebra film! På lördagen for vi på Almas konfirmation, och efter det åt vi tacos hemma hos henne med släkten. Efter det for vi till stugan och Emma och Selma följde med. Vi spelade kort, åt massa gott, for till skepsvik och myste i båten osv. Ikväll ska jag packa klart och troligtvis träffa lite kompisar. Imorgon på förmiddagen åker vi till stockholm! Är dock inte så taggad men det blir säkert kul. Här kommer en himla massa bilder från i helgen!
 
 
 

5 juli

Sommarlooov! Känns otroligt skönt samtidigt som jag kommer sakna vissa som jag jobbat med, haha det trodde jag inte i början. I onsdags cyklade jag och Mattias ut till stuga efter att jag slutat jobbet och pappa skjutsade sedan hem mig på kvällen. På torsdagen efter jobbet for jag hem till mormor och morfar och mormor hjälpte mig att sy in en klänning och åt sedan middag där. På kvällen bakade jag kladdkaka för att bjuda mina kära arbetskamrater på idag.
Ikväll efter middagen ska jag till strömbäck och se Almas uppvisning. Haha kommer typ börja gråta när jag kommer dit. Ne men det ska bli kul! Får se om jag hittar på något mer ikväll annars ska jag sovaaa. Imorgon vid 11 ska vi på Almas konfirmation och ska försöka hinna ner på stan för att köpa ett skal till min telefon, vågar typ inte hålla i den. På kvällen ska vi ut till stugan, får se hur länge vi stannar men lär nog åka till Stockholm på tisdag i alla fall. Okej bye.

3 juli

Hellu, är hemma på lunch nu och taggar att jag bara har två och en halv dagar kvar! I lördags gjorde jag inget speciellt, var bara hemma och tog det lugnt. I söndags var det brunch hemma hos mig tillsammans med Emma, Johanna och Selma som gällde. På kvällen var jag med Emma, Johanna, Malin, Selma och Saga, spelade kort och åt chokladfondue, jättemysigt. Trots att jag skulle upp 7 på måndagen somnade jag inte förrän vid 2. Jobbade hela måndag och på kvällen var jag med dom igen, spelade poker och Johanna dödade min rygg och det känns inte ens bättre. Arbetsskada, ska sjukskriva mig. Igår, trots spöregnet plockade jag ogräs i häckarna hela dagen, det vägdes dock upp när mamma och pappa kommer hem med en iphone! Eftersom min htc gett upp ordentligt nu på slutet så var jag verkligen i behov av en ny telefon så det fick bli en 1,5 månads för tidig födelsedagspresent. Är ensam hemma nu eftersom dom andra är ute i stugan, så efter att jag slutat ska jag också ut dit, men först, 3 timmars gräsklippning!

RSS 2.0