30 december

blir mörkräddare och mörkräddare för varje avsnitt av teen wolf jag ser, men det gör ingenting för det är sjukt bra och varje avsnitt innehåller 100% ögongodis. De senaste tre dagarna har jag spenderat i sängen till klockan 2 på dagen för att sedan sega omkring till klockan 7 då jag sedan varit med Emma, Saga och Selma. I fredags satt jag och Emma på omegle till typ klockan 3 på morgonen, kommer inte ens ihåg vad vi gjorde i lördags men var uppe minst lika sent då också, igår byggde vi ett eget twister som vi ska ha på nyår, haha det blev jättefint! Sen blev klockan 1 och vi började göra om på mitt rum haha. Vid 3 åkte Emma och Selma hem vilket ledde till att jag vaknade 2 idag också. Har fan slösat bort hela mitt lov på att sova men det gör inte så mycket om jag ska vara helt ärlig.

julafton

Hoppas alla har haft en lika fin jul som jag! Julafton spenderades med mormor, morfar, farmor, farfar och kusinerna på pappas sida och deras mormor. På juldagen var jag och Mattias med Alma och Loke, såg på filmer från när vi var små och spelade lite spel. Igår var vi + kusinerna på mammas sida hos mormor och morfar och åt middag. En vanlig traditionell jul med andra ord. Ikväll ska jag hänga med åtminstone Saga och Emma, får se om det blir någon fler också. På seriefronten går det bara bra! Har med sorg i hjärtat sett klart boy meets world, ser nu på teen wolf och laguna beach.

hahahah titta skräcken i hans ögon..

Sängbord, glas, skålar, vantar, bestick, svarta jeans, träningsbyxor, mobilsakgrej, presentkort, pengar och handledsvärmare.

Sminkpallette, epilator, scrubsak, tvål&bodylotion, torrshampoo, ansiktskräm + tvätt, cc cream
Mattias julklapp till mig......... örngott, block, fotoalbum, skylt(från mig själv hehe) justin pins

Fick typ allt som jag önskade mig och jag är jättenöjd! Det är så himla praktiskt att ha en blogg för då kan jag lätt hålla koll på när jag fick vad, haha.

21 december

Det känns så otroligt skönt att nu vara ledig i två veckor! Jag ska verkligen försöka ta vara på tiden och njuta av hur skönt det är att slippa skolan. Det värsta är bara att man aldrig riktigt blir fri, jag har tre skolarbeten som jag måste jobba med nu under lovet och sen vet jag att det kommer bli liksom pang bom med uppgifter och prov direkt då skolan börjar igen, man kan som ändå aldrig slappna av helt. Hur som helst, idag så vaknade jag utvilad och glad klockan 1, såg julkalendern och gjorde lunch. Sedan har jag städat lite och varit ute och gått med baloo. Ikväll ska vi klä granen och jag ska titta på Astrid Lindgrens jul, det enda som saknas nu är snön..
 

20 december

Jullov!!!! I want to thank not only god but jesus. Så skönt det känns.
Igår var jag, Emma och Emelie x2 och såg Believe, ❤❤❤. Filmen var kanske inte riktigt som jag förväntat mig men åh så stilig och underbar denna pojke är. Det faktum att jag sett konserten i verkligheten och liksom varit "med" och sett de flesta händelserna gjorde bara allt så himla mycket bättre och mer speciellt, och liksom, han och jag har varit i samma byggnad och på ett sätt så är han så levande men ändå så overklig. Trots allt skit just nu så verkan han fortfarande ha lika fint hjärta och minst lika down to earth, han kanske inte är den smartaste killen som alltid vet vad han ska säga och göra men han är fan äkta. Han är 19 år och han kommer fortsätta göra misstag och jag tänker inte sitta och slicka röv eller försvara honom så fort han gör något korkat men han är fan inte en sämre människa än någon annan. Han har gjort mer gott än vad du någonsin kommer göra så sitt ner och håll tyst och lägg din energi på något annat om du inte tycker om honom. Punkt. Hehe oj blev lite carried away men som sagt filmen var väldigt bra, kanske inte så mycket nytt för mig eftersom att jag är som jag är, men jag tror att filmen förhoppningsvis kan öppna upp andras ögon så gå och se den NU!
Min bby
 
 

RSS 2.0