whyyyyyyyy

ugh i wanna die he's so cute i hate my life

23 november


uppdateringen är på topp känner jag! ne men jag prioriterar mitt twitter och tumblr liv istället. haha. Sitteroch tittar på svampbob fyrkant nu och håller på somna. Hade spanska prov idag, tror det gick hyfsat för att vara ett spanska prov men ska inte gå runt och hoppas nu. Efter skolan fikade jag med Johanna, Malin, Saga, Selma och Emma. Kom hem vid halvfem och har suttit vid datorn, städat mitt rum och försökt sy ihop mitt duntäcke som mina ÄLSKADE råttor bitit sönder.. nu ska jag fan gå och lägga mig, godnatt♥
 

19 november

sitter här och gör ett tappert försök att plugga men det går allt annat än bra. Igår var jag äntligen på boxningen, det var så jäkla härligt att träna där efter att ha missat 3 träningar. Och det faktum att jag råkade bryta almas käke och göra henne döv gör inte så mycket så länge mats och javad tycker jag har en jävligt bra vänsterkrok ;) nog för att jag fick lite dåligt samvete nu när jag läst almas sjukt fina inlägg om mig på hennes blogg men boxning är boxning och även fast jag älskar henne så ah ;)
Har nu bara 3 avsnitt kvar av 7th heaven och jag ska försöka dra up på dom så länge som möjligt, haha. Sen har jag bara några hundratals andra tvserier som jag måste se. tragiskt liv. sorry not sorry.

17 november

sitter nu och tittar på 7th heaven som vanligt dårå. Igår när jag kom hem från skolan gick jag och selma förbi på sävar skola. Det var typ nästan jobbigt att vara där, saknar det och den tiden så sjukt mycket. De flesta hade dock redan slutat men träffade lite gamla lärare och så. Elba var lika söt som vanligt. Saknar till och med hennes spanska lektioner! Spanska lektionerna nu för tiden får mig bara att må ännu sämre än vanligt. Funderar nästan på att sluta men antar att det lönar sig om jag härdar 1,5 år till. Igår var första dagen på typ 3 veckor som jag inte tränat så fick lite ångest idag och tränade dubbelt så mycket som jag hade tänkt, haha sen hade jag inte ätit någonting heller så höll typ på dö men ah. Ikväll är det breaking dawn part 2 som gäller tillsammans med Malin, Johanna, Emma och Emma, sjukt taggad! Dock kommer jag typ bli deprimerad när jag inser att allt är slut menmen.

14 november

Onsdag idag vilket betyder att jag mot alla odds överlevde veckans tisdag. Har fått allvarliga problem med att somna, ligger och vrider och vänder mig i 3 timmar, det spelar ingen roll hur trött jag är. Ingen boxning igår eftersom Alma är sjuk så gick ut och gick någon timme. En räv följde efter mig och det var fan läskigt. Haha. Sen körde jag lite styrka och nu har jag massa träningsvär. Nu har typ halva veckan gått och idag är det rätt så chill, ser film på engelskan sen slutar vi vid 2. Imorgon slutar jag egentligen 20 i 4 men lärarna har typ någon planeringsgrejs eller nåt så slutar redan 10 i 1, inte helt fel det heller! Här har ni en låt som vi kan spela sönder tillsammans

LOVE YOU BBY

det är kaos.

12 november

asså 11/11-11 var ett år sen nu, känns helt overkligt. Fatta hur fort tiden går! Vet inte riktigt vad jag gjort senaste veckan, tränat, varit med kompisar, pluggat, tumblr - the usual. I helgen sov alma och loke hos oss, satt typ mest på chatroulette, träffade klenisen1337 och mattias dröm gick i uppfyllelse, tänk om man skulle träffa justin där liksom. Igår tittade jag på ema och tack och lov så har jag inte röstat i onödan, Justin vann tre av fyra awards, stolt som fan. Kunde sen inte somna förrän efter två eftersom jag och alma typ sov bort hela dagen så nu är jag lagomt trött. Ska snart in till stan med mamma, ska försöka tigga till mig lite saker men lär ju behöva betala allt själv:] see ya♥

adfsdg

i want to thank not only god but jesus that obama won the election. spårade lite i förra inlägget känner jag men ah.. sitter och tittar på 7th heaven nu och hungrar ihjäl mig. Efter skolan mötte jag mamma på stan, köpte ingenting eftersom jag är så jävla snål nu när jag får studiebidraget.. Hämtade också ut mitt id-kort, fruktansvärt. Ikväll ska jag typ bara plugga, måste städa mitt rum också men känner mig inte särskilt sugen. Nu - mat!

justin drew bieber

I don't know what's happening? Jag fick nyss värsta utbrottet i köket och stod och hoppade och skrek efter att visat några videosar på justin för mamma och pappa. Asså det här är inte hälsosamt. Jag skrämmer till och med mig själv. Men idag är en sån där dag då jag bara dör åt allt som har med justin att göra. asdfghjkuygefhd känner jag bara. Asså allvarligt. Jag fattar inte hur det kan finnas folk som justin. Förlåt att jag är som jag är men förihelvete fattar ni hur jävla perfekt han är. gaaaaaaaaaaaaaaaaaah. det här är vad jag lever för, how 'bout u?
 
this is what he does to me.

4 november

sista dagen på lovet, vill ba lägga mig ner och dö. aja, typ 7 veckor kvar till jullov, det är ju inte alltför länge. har inte alls gjort mycket i veckan, bara tagit det lugnt, sett massor 7th heaven, varit med kompisar, tränat och så. boxningen idag var faktiskt rätt jobbig, körde säck, sparring, skuggboxning, hopprep och fys. Alma var på dåligt humör och jag fick lida för det, har fan ont i huvudet nu ju. ska försöka gå och lägga mig nu, förhoppningsvis somnar jag i tid. skulle inte tacka nej till några veckors lov till om man säger så.

asdfghj

 
okej, jag gillar inte one direction eller så men fyhelvete så jävla snygg zayn är. jag dör typ. och låten. och omg.

little things

är helt kär, det ända jag lyssnat på i fyra dagar. så jävla fin! texten, rösterna♥ tack ed sheeran för denna underbara låt

RSS 2.0