forever alone

 

29 oktober

het som fan
 
vilken jävla bra dag, tänk om alla dagar kunde vara som denna. inget ska förstöra att jag för en gångs skull är på bra humör! vaknade hyfsat tidigt men ändå utvilad, åt en stor nyttig frukost medan jag tittade på 7th heaven, tog en låång promenad i skogen med baloo, jättehärligt väder! när jag komme hem tittade jag på mer 7th heaven och fixade lite på mitt rum. åt lunch, handlade, tittade på mer 7th heaven. nu ska jag börja med middagen och sen får vi se vad jag hittar på ikväll, mamma, pappa, mattias och jonas är i piteå så jag är hemma själv, skönt som fan.

28 oktober

hallu, guess what i'm doing? tittar på 7th heaven såklart. har varit i stan idag med familjen, köpte sportbh, träningsbyxor, tröja, b-kombin och uggs. sjukt fula men såå sköna, haha mitt tredje par. ikväll är det träning som gäller, sjukt taggad. nu ska jag städa mitt rum och så, see ya.

28 oktober

tjeeena, igårkväll var jag med Johanna, Malin, Emma, Selma, Saga och Linnea. Jag och Emma fick lite belated present av dom, inte helt fel med ett presentkort på iksu spa!! På kvällen gick jag sedan hem lyssnandes på under the mistletoe medan det snöade, inte helt fel det heller! Satt vid datorn lite för länge för att känna mig taggad att gå upp klockan 6, men kag klarade det, Jättehärligt väder och det var  skönt att ba komma ut i skogen ett tag. Blev lite kaos dock, hoppas dom han lösa det innan det blev för mörkt. Jag och pappa var tvungen att avbryta lite tidigare eftersom att jag kvart i 5 tog bussen in till stan för att äta iddag med lite fina vänner, gick sedan på waynes och cafe station och virrade runt lite på stan. Nu ska jag se lite 7th heaven och sedan sussa. godnatt♥

26 oktober

not quickly enough.. hur är det ens möjligt? tumblr är nere. vad fan ska jag göra med mitt liv?
LOOV, så jävla gött. Nu ska jag sova, sova, sova. Hade engelska prov idag, hade inte pluggat något men det gick finfint ändå. Ikväll ska jag va med kompisar, imorgon följer jag med pappa på älgjakten, på kvällen ska jag va med kompisar, på söndag ska jag sova, sen ska jag på träning. Resten av lovet har jag inga planer för, funderar på att bara sticka till usa några månader och leva livet but then reality hit me.

astrid lindgren och andra avenyn

här taggas det upp inför lovet! nu skulle jag ju kunna skriva här att jag gör massa duktiga viktiga saker men egentligen sitter jag och röstar på Justin till EMA på alla datorer vi har = 1200 röster, samtidigt som jag ser på 7th heaven och drogar tumblr :) inte ens lönt att låtsas att jag har ett liv. det värsta är att jag inte ens vill göra något åt det.
tvserier och tumblr - my favorite things to do besides sleeping.

24 oktober

sitter på skolan nu och väntar, börjar om en kvart typ, två dagar kvar till lov!! så jävla skönt. Tänkte bara varna alla som ska se paranormal activity på bio, slutet är läskigt som fan och ni kommer dö :) På boxningen i söndags körde vi typ sparring, men Alma hade as ont i höften så vi tog det ba lugnt. Igår hade nk prov, haha ja hur tanten tänkte där vet jag inte riktigt.. Kom ingenting av det som vi skulle plugga på så nu har jag pluggat allt i onödan, känns jättekul. Hade träning igårkväll, det är typ inte jobbigt längre eftersom att vi bara boxas hela tiden, hahah.. Nu taggas det spanska! uschuschusch

20 oktober

är död. boxercisen idag var det absolut jobbigaste men samtidigt roligaste jag gjort, men fyhelvete vad ont jag har i kroppen nu. ligger i sängen nu, knappt levande och tittar på 7th heaven. borde verkligen ta tag i naturkunskapen, en lördag kväll, men jag antar att det är det som krävs för att undvika ett f i mitt favoritäme! jag valde sam av en anledning, annars skulle jag antagligen valt natur?? daaah.

17 oktober

fattar inte vad felet med min header är men ah. Var ett tag sen jag skrev nu känns det som. I måndags var jag hos tandläkaren, dom skulle försöka ta reda på varför jag får så många hål i mina tänder men dom förstår typ inte vad det är. Hahah dom börjar typ tro att det är mitt saliv eller nåt. Efter middagen var jag med Emma, Malin och Johanna, käkade b&j och bara snackade. Igår var jag ledig, sov hela dagen, pluggade lite och såg massor av 7th heaven. Kunde inte fara på träningen pga min fot.. sparkade in den i sängkanten i måndags och nu är den blå och svullen och det gör ont.. Var ledig idag också men hade utvecklingssamtal kvart över 9, sen kom mamma och hämtade mig och vi for på stan och så. Nu har jag ba suttit och sett massa 7th heaven men måste ta tag i plugget. Vill träna ikväll men pga mina benhinnor och min fot kan jag inte ens springa, fan deprimerande. aja seeeeya.

I wouldnt mind


beauty and a beat

holy shit. pure sex. omg. dööör. seriöst. den jäveln. först försöker han punka oss och säger att hans dator och kamera blivit stulen och gör oss sjukt upprörda osvosv sen ba haha gotya. dock är beliebers unpunkable så vi fattade att det var något fuffens på gång. men ändå. titta på han. dör. helt seriöst. forever sexually frustrated. 3.27. ASJDKGFHBJKSDJLKSFJKDG

12 oktober

Sitter på engelskan just nu och väntar på att börja. Fick tillbaka spanska provet idag och det gick faktiskt inte så katastrofalt dåligt som jag trodde, matteprovet däremot.. Kände mig asosäker på allt även fast jag svarade på det mesta, aja någon gång måste man ju få ett F. Ikväll ska jag på middag med some friends sen ska jag SOVA.

always cheering me up

he makes me smile no matter what

10 oktober

Vilken jävla skitdag. Nu lägger jag mig och sover med justin i hörlurarna och hoppas på att jag tar mig upp imorgon.

 

that voice♥


8 oktober

hejhej, alldeles för länge sedan jag skrev nu. Sitter i sängen med mitt älskade täcke ocb drömmer mig bort i tumblr världen. Har i princip ingenting att plugga just nu och det känns så jävla gött. Känns mindre gött att spanska provet gick allt annat än bra men ah, sånt är livet. Förövrigt så bestämde jag och Alma nyss att vi ska bli bi och jag och ida ska köpa en teletubbies dräckt. Eftersom att jag inte har något att göra funderar jag på att fara ut och springa, problemet är bara att mina benhinnor inte klarar av det.. Efter boxningen igår for jag ut och sprang lite och efter typ 1 km dog dom så ah. Känns så jävla surt att när jag väl vill träna kan jag inte..

första oktober

shiiiiit, känns som september bara flygit förbi!
Måndag, chill dag i skolan, älskar att få börja veckan så lugnt. Har försökt plugga lite sens jag komme hem men fastnar bara framför datorn.. Ikväll ska jag i alla fall plugga med Emma så då får jag åtminstone lite gjort! Imorgon är i vanliga fall en sjukt dryg dag men slutar redan kvart över 12. Inte helt fel. Men bussen går inte hem förrän klockan ett så funderar på om jag ska gå och titta på skor då, var ett tag sen jag köpte några;) Haha seriöst, im addicted...

RSS 2.0