scvbnm

Hellu! Haha sitter och tittar på hannah montana nu och ska typ snart gå och lägga mig. I fredags var jag på badhuset med Jonas, i lördags for jag och pappa ut med skotern i några timmar, jättehärligt. Fick dock jätte ont i ryggen för lederna är så dåliga och våran skoter är 100 år gammal. Igår var vi på kalas hos mina kusiner, och på kvällen hade jag träning. Nu ska jag försöka få tag i mina råttor som håller på riva mitt rum och sen ladda hem lite musik♥

nothing like us

I gave you everything, baby, everything I had to give
Girl, why would you push me away?
Lost in confusion, like an illusion
You know I'm used to making your day.
But that is the past now, we didn't last now
Guess that this is meant to be.
Tell me was it worth it? We were so perfect
But baby I just want you to see19 januari

heeelg♥ Igår kväll gjorde jag typ ingenting, såg en massa gossip girl. Idag for jag, pappa, mattias och jonas till bullmark på skoterdemo, blev lagomt sugen på köpa ny skoter! När vi kom hem tvingade pappa ut mig för att övningsköra, trodde fan jag skulle dö men det gick rätt så bra. Fick dock panik när både en traktor och en bil körde förbi. Hahah sen ringde pappa till mamma och sa att hon var tvungen att komma och hämta oss för att jag kört fast i en snöhög. Hon gick på det.. Känns ju bra att hon har så höga tankar om mig! Sen har pappa kört lite self-defense classes med mig, jonas och mattias men det spårade bara, haha slutade med att vi sprang runt och jagade varandra med köksredskap.. Nu ska jag fortsätta mitt gossip girl tittande, snart sett klart alla säsonger, då är det hannah montana som gäller!

16 januari

Hellu, komme ganska nyss hem från stan, käkat på kinaresturang med mamma, pappa och jonas så nu mår jag illa, haha.  Igår tränade jag för första gången för i år, äntligen, har till och med träningsvärk nu, det var ett tag sedan. Tittar nu på gossip girl och ska typ snart gå och lägga mig, är så sjukt trött. 97 dagar till Justin nurå, DÖÖÖR.

10 januari

hello, sitter och tittar på gossip girl nu, inte särskilt bra men ska försöka ta mig igenom alla säsonger så jag kan börja på en ny serie, hahha. Borde plugga på ett samhällsarbete som jag knappt börjat med men orkar verkligen inte, är så sjuk skolless och har ingen motivation alls. Vill ba ta studenten och flytta till usa. 2,5 år kvar! Får nytt schema nästa vecka vilket betyder att jag bara har en sovmorgon i veckan, kommer bli en zombie with all the lack of sleep. Nu ska jag försöka lista ut hur jag ska lyckas rymma allt jag shoppar i London i en alltför liten väska, wish me luck.

asdfgh i hate my life

-I didn't mean to spit on you darling!
 
 

7 januari

happy now Ida? fina kommentarer där men din musiksmak är inte allför bra.
har knappt bloggat något de senaste två månaderna eftersom jag inte har något att skriva om så ja. har varit sjuk nu i snart en månad och jag är så less på det, orkar inte göra ett piss utan att bli helt exhausted(inte fan vet jag vad det heter på svenska) vilket betyder att jag inte tränat på flera veckor och lär inte kunna fara på träningen imorgon heller. Men dont get me wrong, allt suger inte, hade jättebra jul och nyår och jag har hunnit se klart o.c, börjat se gossip girl och är nära på att övertala mamma och pappa att jag ska få en kattunge:] På tal om oc, i dont know what to do with my life, shit så perfekt och jag ba dör. ben mckenzie är perfekt, slutet var perfekt och jag grät floder. Skolan börjar på onsdag och jag önskar jag kunde stanna i min drömvärd och glömma skolan, plugg och tidiga morgonar, jag menar, hur ska jag lyckats gå upp klockan sju när jag knappt somnat klockan 7 de senaste tre veckorna? Haha ne men heres some pics på mina julklappar. 

RSS 2.0