detta är vad mitt liv kretsar runt

VARFÖR GÖR DU SÅHÄR MOT MIG?? Har sett 13 väldigt bra serier sens förra sommaren och nu förväntar du att jag ska välja ut fem favoriter????
Detta är alla serier jag har sett och de som är understrukna är de som ligger mig lite extra varmt om hjärtat.
Familjen macahan, anna pihl, andra avenyn, one tree hill, gossip girl, hannah montana, gilmore girls, 7th heaven, scrubs, oc, vänner, desperate housewives, life of ryan och 90210. Råkade bli 8 stycken nu och det var svårt nog.. Alla serier är ju liksom bra på sitt egna lilla sätt.

30 september

Hade tänkt slänga upp ett litet inlägg här nu innan folk börjar klaga på att jag inte uppdaterar. Ne men det kanske är dax nu. Idag har jag gjort bort första skoldagen på fem dagar, förra veckan var jag krasslig så stannade hemma och sov och lanade 90210 (svinit bra, absolut sevärdig!!) Och nu sitter jag här som vanligt och inbillar mig att jag pluggar. Ne men det värsta med mig är att jag tror att jag pluggar.. sen tänker jag ba; ne men nu har jag faktiskt pluggat hela kvällen, nu får jag göra något annat, men egentligen har jag knappt fått någonting gjort utan bara hållit på med allt annat. Som nu till exempel, nästa vecka har vi fem stora prov/inlämingar/redovisningar och vad gör jag? JO räknar ut hur många dagar och skoldagar det är tills jag tar studenten, bloggar(då är jag desperat), dansar till michael jackson, försöker lära einar sitta å ligga, bygger pussel, småplockar på rummet, och typ springer fem marathon samtidigt som jag reser jorden runt fan i helvete nu ska jag ta tag i det här. 

hur mycket kostar han?

yes please

18 september

Hellu, sitter just nu på bussen på väg till skolan och hade tänkt slänga iväg ett litet inlägg så mina tusentals läsare blir nöjda!
Har kört igång ordentligt med träningen nu och det känns så himla skönt! Men ikväll blir det andra bullar, då ska jag till Vännäs och stå i kiosken på ishallen tillsammans med Emelie. Jag är mest skeptisk hur jag ska orka gå upp så himla tidigt imorgon, är van att gå upp typ kvart över sju men sen ska jag helt plötsligt vara på skolan typ kvart över sju.. Det andra problemet är att jag är stressad över kommunikationsprovet som jag har på fredag, har knappt pluggat och hinner inte heller plugga nå mer, det får gå som det går helt enkelt. Tur att det inte är så jättesvårt i alla fall! Igår fick jag förresten några av alla skalen(hehe vi beställde för tusen kronor) som jag, Emma, Selma och Saga beställde förra veckan. Blev som lillajulafton för mig som fick öppna alla paket haha. Det här blev nog det mest osammanhängande inlägg jag någonsin skrivit men så kan det gå..
 

15 september

ja men helvete vad det tjatas på att jag ska blogga. Vad ska jag skriva lixooooom. I fredags var jag i alla fall med Emma, Selma och Saga, kvällen spårade som vanligt och slutade med att vi låg och skedade på studsmattan. Igår var jag med Alma ett litet tag och hon epilerade mitt ben vilket gjorde svinit ont. Efter det hade jag tänkt åka på gymmet men min tagg fungerade inte så fick lov att träna hemma istället. Sedan åt jag, pappa och Mattias middag hos Alma och Loke. Vi spelade pingis och Alma skjutsade runt oss på sin moppe, haha livsfarligt. Senare på kvällen for jag på hallen och tittade på Malin och Johannas match tillsammans med Selma och Saga. Efter det for vi hem till Selma och då komme Emma också, vi käkade goglass och hade det mysigt som vanligt. Idag har jag massor av saker att göra och ska även träffa Emma, Saga, Linnea, Selma och hennes kompis ett litet tag. Nu ska jag ta och baka ryttarkaka och jag hoppas att Saga, Alma och den anonyma kommentararen är nöjd nu.

RSS 2.0