vimmerby

Nu är jag hemma från vimmerby som ni kanske märker ;) och som ni kanske märker så blir det här väääldigt långt ;) men för att göra det lite kortare så her jag in bilderna som miniatyrer ;)

Hur tur får man ha? när vi åkt till uppsala så går ac:n i bilen sönder typ. Den funkar när den själv känner för det, så vi åkte i 30 grader från uppsala till norrköping... TREVLIIGT VÄRRE! (vi sov på ikea parkeringen i uppsala ;)) Jag kan inte fatta att det var 30 grader i skuggan, i sverige!!! helt galet! och såklart ska det bli så varmt när vi spenderar hela tiden i bilen utan air condition. Och sen när vi väl kommer fram till campingen vid kolmården så får vi ingen el plats, suuuuuuuper! xD man kan ju ha tur asså.
Några killar som kom och prata med mig undrade om jag var 16? TAACK?! sen när jag sa nej så sa dom 17? vafan? :p
jag har brofobi, stackars mig, javet :p



Dagen efter vi kommit fram(onsdag) så gick vi på kolmården, på morgonen var det inte så varmt men när vi gått där ett tag var det lika varmt som dagen innan. Det va lite skoj för jag kände igen mig lite eftersom vi varit där för några år sedan. Vi fick även byta husvagnsplats så vi fick ha en el plats ;) fågelshowen eller vad man ska kalla det, va skit cool, speciellt falken! och jag är så himla avundsjuk på dom som får hålla på med delfiner!!!! fatta hur underbart det såg ut att va! på kvällen spelade vi lite minigolf och bara tog det lugnt eftersom det var så varmt!






torsdag morgon (typ 12) så körde vi ner till vimmerby, när vi kom fram till campingen så var vi helt säkra på att vi inte skulle få någon el plats då heller. Platsen vi först skulle få va tydligen upptagen när vi kom dit, men sen fick vi en annan plats och som tur var det en el plats! ;) och ganska coolt att den var 3 platser bort från platsen vi hade när vi va där sist för sju år sen typ. (fasen va mycke platser det blev xD) direkt vi kom fram så gick vi ner och badade.



fredagen åkte vi till katthult och bullerbyn ;) men allt kändes så mycke mindre än vad det är i filmerna.. hahah och pappa ba: det hade ju varit ballt att krocka i bullerbyn... Normalt, jodå absolut! xD Sen badade vi lite och spelade minigolf (jag vann såklart)

han passar bäst i snickarboa ;D

bullerbyn

man ser ju bara hur proffsig jag är!

eller hur?! :D



När vi vakna nästa morgon så typ regnade och åskade det, då bestämde vi att vi bara skulle vara på campingen och så gick vi lite på stan.

astrid lindgrens hus



sen på söndagen så for vi till astrid lindgrens värld och kort sagt var det helt underbart!! Jag ojojoj! jag är nästan helt säker på att jag tyckde det va lika skoj som jonas, helt seriöst! :D alla teatrar eller vad man nu ska kalla det, va helt fantastiska! emil, ida, ronja alla sånna var jätte charmiga och duktiga, emil va helt galet söt! :p mina favoriter var helt klart bröderna lejonhjärta, ronja rövardotter, emil och pippi ;) jag känner mig väldigt barnslig som tyckte de va så bra men asså jag kan inte göra något åt det ;p

måndan så började vi åka ner mot high chaparall, vi stannade i typ jönköping och bodde på någon camping där, det fanns nåt äventyrsbad där bredvid så vi for dit och badade efter att vi kommit fram, sen så va vi bara på campingen (och gissa vad jag fick, en kompiis! ;D ehm... hon va typ 7 år och gillade tuttifrutti klubbor xD) 

tisdan så for vi till high chaparall, det var väl sådär, inte riktigt lika bra som jag trodde att det skulle va ;) vi kollade på lite showar och the west nånting (tror jag de hette) va faktiskt coolt. det flög ba människor överallt ;p det va sjukt varmt då (som alla andra dagar) så efter att vi ätit så gick vi och badade i vättern, men det va så jevvla kallt så vi doppade oss bara, sen har jag kommit fram till att det inte är smart att spotta på mattias om man har ont i huvudet för då går det inge bra att fly :p



onsdan så började vi fara hemmåt, och vi stannade i gränna där dom typ gör polkagrisar och shit, sen for vi på nå kloster där dom typ spelat in arn. Sen va det en massa dryga timmar i bilen och vid typ ett på natten kom vi fram till ikea i sundsvall så då sov vi på parkeringen där och sen på torsdan gick vi lite snabbt på ikea och sen for ni hem till sävar, ni fattar inte hur otroligt skönt det var att komma hem, även fast det ha varit riktigt skoj så var det underbart att komma hem ;)

heaven ;)

vadstena kloster

Bilderna från high chaparall och astrid lindgrens värld lägger jag in senare, nu ska vi till ratu. kommer hem på måndag typ, hejdå ♥

Kommentarer
Postat av: R e b e c c a

sv: Det är en aning bättre :)

2010-07-24 @ 10:55:32
URL: http://saatisfaaction.blogg.se/
Postat av: Cajsa

god morgon sötaste! :D allt bra?

2010-07-24 @ 11:18:13
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: ella grön

ja, det var skit roligt!:D

2010-07-24 @ 11:37:34
URL: http://ellagron.blogg.se/
Postat av: Malin - En personlig fotoblogg

SV: tack så mycket :D



Fina bilder :)

2010-07-24 @ 11:45:04
URL: http://bymalin.webblogg.se/
Postat av: Sagha

inget speciellt sj?:P

2010-07-24 @ 12:43:56
URL: http://ibeliveinyou.blogg.se/
Postat av: angelica

fina bilder! :)

2010-07-24 @ 13:02:26
URL: http://fleratimmar.blogg.se/
Postat av: Bella

åh vad roligt med Vimmerby. Var där när jag var liten. Ett tag sedan med andra ord. Har bara bra minnen där ifrån :) Ni ser också ut att haft det bra? :D

2010-07-24 @ 13:41:09
URL: http://bellablogg.se
Postat av: lisa

kul :) hoppas ni haft det bra! nej har sommarjobbat xd

2010-07-24 @ 15:31:00
URL: http://lisatengelin.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-07-24 @ 15:49:46
Postat av: jessica

Hihi aa det ska jag ;) annas allt bra+:)

2010-07-24 @ 15:50:08
URL: http://priyan.blogg.se/
Postat av: Anonym

förlåt för sent svar, ingen av oss har varit hemma o haft tillgång till data. Men nu är vi tillbaka igen :D



sv. här är allt bra :) med dej oxå ? :)<3

2010-07-24 @ 16:21:50
URL: http://liveonetime.blogg.se/
Postat av: lisaa

sv: okej ;) såbra!

2010-07-24 @ 17:24:43
URL: http://lisarydhage.blogg.se/
Postat av: a d i n a

fin blogg :)

2010-07-24 @ 21:05:39
URL: http://adinabanina.blogg.se/
Postat av: elina

jag mår bra, du? :)

2010-07-24 @ 22:08:52
URL: http://wekmans.blogg.se/
Postat av: emmaws (a)

svar; haha alla verkar vara i vimmerby nu ju :O hihi ^^

haft en bra lördag? (:

2010-07-24 @ 22:15:28
URL: http://emmaawhs.blogg.se/
Postat av: F E L I C I A *

sv; det är lungt, de är toppen med mig själv då? :)

2010-07-25 @ 10:36:48
URL: http://feliciaz.blogg.se/
Postat av: Sagha

absolut sj?:P

2010-07-25 @ 20:17:20
URL: http://ibeliveinyou.blogg.se/
Postat av: Cajsa

ahh ok.. :P jo det är okej med mig...

2010-07-25 @ 20:19:59
URL: http://cajsa1.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0