nemen titta!

titta vad som stog på hemsidan! ;)

Efter en makalös turnering lyckades F96 med att ta hem ett silver i Norrlandsmästerskapen i Sundsvall/Timrå.

Säsongen kunde inte börjat bättre för F96 som efter träningsmtacjhen mot GUIF fick upp farten ordentligt och gick obesegrade genom gruppspelet med vinster mot Gammalstad (Norrbotten), Örnsköldsvik och Sundsvall Matfors ( V- Norrland).

Även övriga Västerbottenslag skötte sig utmärkt och samtliga nådde semifinal.

I semifinal 1 besegrade Skellefteålaget Hammarängen- Gammalstad från Luleå klart med 5-1. Betydligt hetare och tuffare i derbyt mellan Holmsund City och Sävar. Sävar var i förarsätet hela matchen och pressade på, men det krävdes ett extraordinärt mål, när Maja bågade in i högt tempo  för att ta emot en tuff passning i slottet som hon stenhårt satte i mål. Holmsund lyckades visserligen kvittera, men Sävar hade lärt sig sin läxa och stängde effektiv det mesta av Holmsundsanfallet.

Camilla gav Sävar åter igen ledningen som höll matchen ut.

I finalen möttes sedan Hammarängen och Sävar. Sävar tog ledningen i en hel jämn match; Hammarängen vände på några sekunder till 2-1 i början av andra perioden , innan - vem annars- Camilla kvitterade till 2-2. Matchen avgjordes på en av många skott med några minuter kvar. Sävar gick ner på två femmor och plockade Becca ur mål, dock trots några chanser ville sig det inte. Tjejerna gör en bra match men drar det kortare strået pga av den tuffare semi-finalen som gjorde det svårt att ladda om ordentligt. NM-SILVER TILL SÄVARS F96 är dock stort- GRATTIS TJEJER