this boy

precious
 

29 juni

hahahahaha tänkte bara visa vad mina pengar går till.. mat. bara mat.
har nu gjort bort två veckor av sommarjobb och jag är så otroligt less. Visst får jag göra lite olika saker men varenda arbetsuppgift tar en hel dag och om man plockar ogräs/krattar/klipper gräs hela dagarna så blir man väldigt less.. Har till och med träningsvärk men det tar jag som en possitiv sak! beach 2020 eller nåt!! Igår var det i alla fall begravning i kyrkan och jag fick hjälpa till under gravsättningen genom att hissa ner kistan. Kändes lite skrämmande faktiskt men samtidigt var det ganska intressant, min handledare förklarade lite hur allt går till osv. Men tanken på att det låg en död människa där i kistan kändes bara så sjukt, den där människan kommer snart bara vara jord. Usch det är så hemskt! Har tänkt ganska mycket på det på slutet faktiskt och döden skrämmer verkligen mig. Har inte varit så rädd förut men nu.. tänk att man en dag helt plötsligt inte kommer leva, sen grävs man ner 2 meter under jorden för att ruttna. Vad händer sen liksom? nej fy. På rasterna brukar vi alltid spela poker och jag förstår fortfarande inte reglerna haha. Det var någon gång då jag ba ba men åh jag hade inget och så dom ba nej men du vann spelet, och jag ba hahah jaha... inte lätt.
Igårkväll var jag i alla fall hemma hos Saga och såg Wallander med hennes mamma och systrar som back in the days! Var väldigt kul att träffa dom allihopa, känns som att det var sjukt länge sedan. Idag ska jag måla klart det sista på huset och börja packa husvagnen lite. Annars har jag inga planer, är otroligt trött och har ont i kroppen osv så ska nog bara ta det lugnt. Nu vart det här ett väldigt långt och ointressant inlägg(as usual) men det blir så om jag inte skrivit på länge. Blabla. Adios amigos(fick fucking C  i spanska btw), hoppas ni har haft ett bra sommarlov än så länge!

And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand

''Then you bleed just to know you're alive.'' Gaah, gåshud genom hela låten! På med hörlurar och högsta volymen och så tittar ni på killen vilken otrolig inlevelse han har! Blir fan kär.

18 juni

hahahah kan inte ens fatta att jag la ut den där bilden... jag orkar inte min blogg. jag är så jävla dryg.
Andra arbetsdagen avklarad! 12 to go! Idag har vi fortsätt kratta klart och efter lunch började vi städa i minneslunden, plockade ogräs och rensade skräp och gräs från grusvägarna. ONT I KROPPEN för att inte nämna alla miljontals myggbett! På vägen hem ringer jag Ida som idag tagit körkortet!!!!! Pratade med henne ett tag och sedan kom mormor och morfar hit och jag pratade lite med dom. Under middagen satt vi och snackade om ifall vi ville bli begravda hela eller kremerade men det lät mer såhär ''vill du bli uppäten av maskar eller eldas upp?'' efter lite research kom jag i alla fall fram till att jag inte vill bli kremerad, mamma vill ha ett evigt liv och pappa tyckte inte det spelade så stor roll eftersom man ändå var död. Haha har fått höra så himla många historier dom här två dagarna på jobbet och jag blir typ rädd, kommer drömma om zombies som kommer upp ur gravarna medans jag sitter och plockar ogräs på deras gravar, hahah. Efter middagen for jag och mamma ut och gick och sedan har vi planerat den kommande Stockholmsresan som kommer inkludera bland annat gröna lund, gamla stan, naturhistoriskariksmuseumet, vasamuseumet osv, personligen är jag dock mest taggad på Cubus hehe. Nu är det snart dax för sängen tillsammans med fifty shades!

dfghjk

Hahah åh tack snälla, vad glad jag blir! Ne men seriöst din anonyma jävel, u sure about that???
 
 

17 juni

--- hahahah johanna! han ska spela på både mitt och Justins, och mitt och hans bröllop ;)
Första arbetsdagen avklarad nu, bara 13 kvar!! Har väl gått helt okej trots att det åskat och regnat hela dagen. Hade inte så höga förväntningar direkt men jag hade i alla fall inte förväntat mig att det bara skulle vara jag och en annan som skulle sommarjobba. Blev ärligt talat besviken, tänkte att man kanske ändå skulle kunna ha lite kul med alla andra och att man skulle vara kring 10 pers men nehej. Vi har i alla fall klippt alla jäkla häckar på hela kyrkogården(ni som bor i sävar vet ju att det är mer häckar än gravar där) och min uppgift var att kratta upp allting.. så jag har krattat i 4 timmar idag, sköööönt. Lär ju ha en hel del träningsvärk i armarna imorgon haha, men det är bra. När det regnade som mest gick vi in i kyrkan och städade, och vem tror ni får städa toerna, JO JAG. Gahaa, aja håller jag ut 13 dagar till så har jag råd med en utlandsresa, får tänka så istället!! Två tummar upp på det bara för att jag ska verka positiv!
 

16 juni

ja har nu suttit här i fyra timmar och försökt börja med detta inlägg men det går fan inte bra. Jag oooorkar inte. Igår var jag med Selma, Johanna, Emma och Malin. Vi åt tacos, pratade och tittade på utlandsresor. Förhoppningsvis åker vi till gran canaria på höstlovet nästa år! Håller tummarna att allt går vägen. De for hem vid 3 vilket resulterade i att jag sov till 1 idag och därför inte kommer kunna somna ikväll vilket betyder att jag kommer vara en zombie imorgon på min första arbetsdag som jag förövrigt inte alls är taggad på. Har ingen aning vilka jag kommer få jobba med sen ska jag typ plocka ogräs och städa. PLUS ATT DET SKA REGNA. Yeey. Ne men idag har jag haft Linus Svenning på repeat hela dagen, hjälpt mamma och pappa lite ute på gården, läst fifty shades, varit ute och sprungit och tränat (gick värdelöst dåligt och jag ångrar mig så otroligt att jag inte tränat på länge, tappat aaallt. Kan typ göra 10 armhävningar och sen får jag kramp) färgat ögonbryn och fransar alldeles för mörka och rensat lite på mitt rum. Nu ska jag snart lägga mig i sängen med Linus guden i hörlurarna och läsa lite fifty shades.
Här är min kära mor och far redo för 40års fest med 80-tals tema, hahah. Och bild nummer två föreställer en väldigt suddig bild på en mamma och en Einar flygandes i luften upp och ner... tadaaaa bilder i vardagsinläggen!! Ne okej jag vet inte vad som hände i det här inlägget, är trött.

fghjk

Alltså what's up med alla dessa anonyma kommentarer? Haha blir ju galen. Försöker lista ut vem det är men det är ju omöjligt för det är typ alltid olika ip adresser. Kommentera med namn snälla snälla snälla.. Blir frustrerad. Tur att jag inte har en ask, inte för att jag tror att jag skulle få några frågor direkt men ändå, skulle inte klara av att inte veta vem det är som frågar!
Men som svar på den senaste kommentaren: ja, visst kan jag lägga ut lite mer bilder, förstår om det blir roligare men samtidigt så det enda jag gör på dagarna är att se serier så frågan är ju vad jag skulle lägga ut för bilder i såna fall, typ när jag sitter i mina konstiga positioner och ser serier? haha.. Men det kanske blir bättre när jag(om jag) får en iphone snart, använder aldrig min systemkamera och min mobilkamera är ett skämt så haha. Men ja jag ska försöka!

Linus Svenning

GAAAH. Var inte bara lite blöt efter att ha stått ute i spöregn i en timma men vafan vem bryr sig. Haha han gillade förresten bilden på instagram sedan, dog fan.

15 juni

Har haft en superduperbra start på sommarlovet! I onsdags på kvällen var jag med Emma, Selma och Johanna. Vi satt ute hos Johanna och grillade. I torsdags var jag i Vännäs med Emma, Nisse, Linn och Johanna. Hade hur kul som helst och skrattade som aldrig förr. Vi hade köpt 6 marabou choklader så vi käkade dom medans jag och Emma satt och skummade genom fifty shades böckerna som jag nu blev tvungen att låna av Alma. Sen halv 9 typ gick vi till badet där Linus Svenning skulle spela och nu har mitt liv blivit förstört ännu en gång. Han var så grymt jävla bra live och jag höll på dö där en meter framför honom. Efter att han sjungt klart gick jag och Emelie och skulle ta kort med honom, och guuud. Han var världens mysigaste gullebjörn, jättevarm och stor och höll om mig hur hårt som helst, haha aah shit. Sen ser han ju inte helt fel ut heller, han ska fan sjunga på vårat bröllop. Sedan sov vi hemma hos Emelie och jag och Emmsan tog bussen hem klockan 12. På eftermiddagen sen åkte jag in till stan igen och åt middag på vezzo med Johanna, Emma, Selma, Malin och Linnea. Gick sedan till café station och satt där ett tag, när vi sedan kom hem till Sävar for vi hem till Selma och åt tårta och myste. Livet känns riktigt bra nu och det är så himla skönt!  Nu ska jag städa mitt rum osv och ikväll blir det tacokväll hos mig med mina kära vänner. Seeeya♥

12 juni

SOMMARLOOOV. Känns dock inte som så men ändå, så jävulskt skönt! De här tre sista dagarna har varit riktigt onödiga i skolan. I måndags hade vi brännbollsturnering, efter lunch började det hagla och allt blev inställt. När jag kom hem såg jag klart sexte säsongen av vänner och började om med oth. Målade sedan lite på kvällen och fortsatte se oth. I tisdags hade vi klassens dag, började 12 men var dock ändå tvungen att ta 9 bussen in till skolan så jag käkade lunch på subway med Emma och Celina. Det slutade med att vi bara fikade i en kvart och det kändes rätt onödigt, haha åkte in till stan för att äta och fika liksom. Sen när jag kommer hem fikar jag igen, händelserik dag!! Började bråka med Mattias ganska ordentligt och tänkte ge igen på kvällen genom att he bostongurka i hans säng. Tyvärr var den slut så jag hedde majonäs osv på hans kudde. Var väl inte smartaste idéen eftersom att han sedan kletade kudden i min säng.. Så ja, game on bitch.

9 juni

I fredags var jag med Emma och Selma på kvällen, jag vet inte riktigt vad vi gjorde, såg tv och åt glass. Igår målade jag huset, som vanligt, det kommer fan aldrig bli klart.. Vi kommer inte ta oss ut till stugan, någonsin. Pappa har tjatat på mig i typ hundra år att vi ska ut och övningsköra men jag har väl inte direkt varit så taggad. Igår lyckades han dock övertala mig och det gick ändå rätt så bra, kul var det också! För en gångs skull, hahah. Sedan städade jag lite, solade osv. Idag har jag fortsatt måla, solat lite, sett vänner och inte så mycket mer. Nu ska jag ta en liten paus från vänner och se om oth igen!

mitt liv


eftersom mitt liv typ består av tv-serier så tänke jag tipsa er stackare som inte upptäckt serie världen:]
Serier jag sett:
1 Familjen Macahan
2 Anna Pihl
3 Andra avenyn
4 One tree hill
5 Gossip girl
6 Hannah Montana
7 Gilmore girls
8 7th heaven
9 Scrubs
10 Oc
11 Friends -  eller ser det just nu
Serier jag ska se:
1 Desperate houswives
2 Life of Ryan
3 90210
4 Sabrina the teenage witch
5 Charmed
6 Boy meets world
7 Laguna beach: the real oc
8 Newport harbor: the real oc
9 The hills
10 Beverly hills 90210
11 The fresh prince of bel air
12 That's so Raven
13 Magi på waverly place
14 Saved by the bell
15 Suit life of zack and cody
16 Suit life on deck
17 Full house
18 Southland
19 Pretty little liars
20 Keepin up with the kardashians
21 Vampire diaries
22 Kesha my crazy beautiful life
23 Two and a half men
24 How i met your mother
25 Grey's anatomy
26 New girl
27 The big bang theory
28 Teen wolf
29 Solsidan
30 Hart of dixie
31 Skins
32 Here comes honey boo boo
33 Snookie and Jwow
34 Supernatural
35 Bunheads
36 The carrie diaries
Hahaha helt sjukt, kommer inte hinna se allt innan jag går i pension... 

sjunde juni

haha sitter och tittar tillbaka lite på min blogg och för exakt tre år sedan var jag i kreta just nu med Saga, och på tal om henne så är hon i USA just nu, LIIIIIITE AVIS. För två år sedan var jag i stugan med familjen och förra året var jag i stan. Intressant i know. Hahah men det är så himla kul att kolla tillbaka fast också väldigt pinsamt, vad är grejen med gubbar efter varenda mening liksom.... haha förhoppningsvis är det inte allför många som läser (förutom emma.......................) mina gamla inlägg.

7 juni

Så fruktansvärt skönt det är att vara ledig, längtar så himla mycket till på torsdag, ska sova som fan! Tills jag börjar jobba dvs.. inte taggad alls. Känns bara jobbigt. Typ plocka ogräs och kratta och sedan få min lön på 3000 kronor i september. Aja, ska sluta vara så negativ nu. Igår hjälpte jag mamma och pappa att måla huset och låg ute och solade, så nu får jag hoppas på att jag blir lite brun, men så länge vädret håller i sig ska det nog gå! Myser med Einar nu och tittar på vänner och ska snart fixa mig lite lunch. Idag ska jag baka och fortsätta måla och sen får jag se om jag hittar på något ikväll.

5 juni

Oj vad alla tjatar i kommentarerna, ne men seriöst jag fattar inte varför folk läser min blogg. Skriver aldrig och när jag väl skriver så är det totalt ointressant så ja, sluta ba läsa haha. Ända anledningen till att jag fortfarande bloggar är för att jag ska kunna titta tillbaka och läsa sen. Nog om det.
Har haft en super helg i helgen som resulterat i en blå tånagel, ömma revben och enorm slitenhet, haha så går det väl på yran antar jag. I fredags efter skolan följde jag med Emelie till hennes farmors lägenhet, satt där och snackade ett tag och sedan for jag till Mikkans lägenhet där Malin och Johanna var. Vi gjorde oss i ordning osv och sedan for vi till brännbollen, efter det for vi tillbaka till Mikkans lägenhet och bytte om, sedan for vi till campus där festivalen var. Träffade människor, lyssnade på grym musik och hade allmänt trevligt! Publiken var helt galen under hoffmaestro och vi ramlade några gånger. Folk hoppade på mina fötter och armbågade mig i huvudet (eftersom jag är så jäkla kort) och tillslut fick jag typ panik och var tvungen att gå iväg och tappade bort mina kompisar, haha. Kom hem till Mikkan vid typ halv 6 kanske och däckade direkt, vaknade sedan vid 8 och var lagomt död. Åkte hem till sävar, duschade osv och försökte sova men gick inte så bra. For till Mikkan sen och vi fixade oss, for sedan till ersboda och grillade, efter det drog vi vidare till festivalen. Lika trevligt denna kväll, förutom att Malin tappade bort sin plånbok och telefon. Höll på bli mosad än en gång och tappade därför bort alla igen. Efter att Nause spelat blev det lite halvdött och vi gick ner till stan med lite folk, käkade på max och slutade med att vi satt i någons rum på Mikkans elevhem. Efter att Johanna och hennes kompisar tagit bussen halv 7 somnade jag och Mikkan. Jag tog sedan bussen hem typ ett eller nåt, haha kommer inte ihåg, var så himla trött. Segade hela dagen och slocknade rätt så snabbt då jag gick och la mig. Sammanfattningsvis har helgen varit riktigt riktigt bra!! Träffat jättemycket trevligt folk och musiken var verkligen sjukt bra. Ingen aning vad jag gör i helgen, taggar sommarlov typ. Nästa vecka spelas det brännboll på måndag och på tisdag har vi sovmorgon till 12 sedan ska klassen leka lekar... onödigt, skulle ha kunnat ha sommarlov nu men näeeee.

RSS 2.0