bah för att jag inte har något att göra

50 Frågor och Svar

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - absolut ingen aning, inget vanligt, men inte typ krysmynta heller..
2. Vad kan du verkligen INTE äta? - finns typ inget, äter fan allt:]
3. Vilken var den senaste filmen du såg? - hungerspelen eller the vow, kommer inte ihåg.
4. Har du bra självförtroende? - haha gud nej, verkligen inte.
5. Äger du en onepiece? - yes
6. Snusar eller röker du? - nope
7. Beskriv ditt drömutseende - typ allt tvärtemot hur jag ser ut nu - lång, smal, brunt tjockt långt lockigt hår, naturligt vacker osv.
8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Demi Lovato
9. Någon du har kysst - No one
10. Den du saknar - Idsipidsi
11. Den du senast sov över hos - Ida kanske?
12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Alma
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - nej, inte alls.
14. Vad väljer du, godis eller chips? - godis
15. Hur många har du haft sex med? - tappade räkningen efter 74..
16. Skäms du över någon som du haft sex med? -
17. Har du rykten efter dig? - ingen aning
18. Din absolut sämsta egenskap? - vet inte, att jag bara allmänt suger kanske?
19. Din bästa egenskap? - -
20. En låt du är beroende av just nu - living young wild and free
21. Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? - vi väntar
22. Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - nepp
23. Kan man vara vän med sitt ex? - självklart
24. Har du kysst en kompis? - nej
25. Hur ofta dricker du alkohol? - aldrig
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - sjukt att förstöra sitt liv pga av sånt.
27. Har du provat på droger någongång? - nej
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - hade jag säkert.
29. Vad handlade din senaste dröm om? - kommer aldrig ihåg mina drömmar..
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - nejnejnej
31. Hur lång är du? Är du nöjd med det? -158.5... haha neej, men jag tänker inte direkt ta livet av mig för att jag är kort, om man säger så;)
32. Vilken är den bästa svenska filmen? - ingen aning
33. De bästa svenska skådespelarna? - vet inte
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - twilight
35. Ditt humör för tillfället? - lite blandat, trött
36. En vacker person - du
37. Accepterar du okända som vänner på Facebook? - beror på
38. Vem kramade du senast? - don't know, malin, johanna eller emma;)
39. Vem träffade du senast? - thibet och emil
40. Är du kär just nu? - nej
41. Någon du vill träffa - JUSTIN
42. När grät du senast? Varför? - i torsdags typ, såg sorglig film:]
43. Sminkar du dig varje dag? - typ, inte ofta jag går ut utan mascara iaf.
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - mamma
45. Är du helsvensk? - tyvärr
46. Den bästa bloggen? - ingen aning
47. En artist du inte gillar - lady gaga
48. En artist du gillar - Justin ofc
49. Är du en nagelbitare? - nope
50. Vad vill du bli när du blir äldre? - miljonär.. haha ne men polis!


27 maj

bajs känner jag just nu alltså.. Less på allt och alla, less på mig själv, less på livet, vill inte börja gymnasiet, vill inte skiljas från klassen, vill byta ut mitt bajstråkigavanligapissliv mot ett kul liv.........k.
Hej! Länge sedan jag skrev nu känner jag. I trosdags var jag på bio med Alma, Marielle och mammsen, vi såg the vow. Riktigt bra film, alma grät floder men jag tyckte inte den var så jättesorglig faktiskt. Ska förresten gifta mig med channing! I fredags kidnappade vi saga och hade en liten överraskningspicknick för henne eftersom hon fyllt år. I lördags åkte me and my family ut till stugan, första gången för mig i år. SÅ JÄVLA HÄRLIGT. På kvällen bar det av hem till saga, hon bjöd på supergod middag och tårta, senare på kvällen for jag, johanna, emma och malin och spelade basket med anton, ville, emil och thibet. Idag var det sävarmarknaden som gällde, findade a linne and a skinnjacka. Fick också äta upp halva jonas sockervadd, bådar inte gott inför tandläkaren nästa vecka säger jag bara! Nefyfan, nu ska jag inte gå och oroa mig för det 9 dagar innan jag ska dit... Nu ska jag tumblra lite och sedan läsa klart min bok, hejdå♥

this is pure perfection

oh damn, so fucking flawless.

 


23 maj

Goddag! Chill dag idag, hade först slöjd i 1,5 timme, sedan engelska men vi gjorde ingenting så jag satt ba på tumblr, ingen matte och sen var jag inte med på idrotten, sedan slutade vi. Igårkväll tog det mig typ 40 minuter att få tag i mina råttor, släppte ut dom i rummet och då bet dom sönder min säng och for in bland fjädrarna, helt jävla omöjligt att få tag i dom då. Slutade med att jag blev så less så jag klippte upp ena sidan och vände sängen uppochner så till sist blev de tvungna att komma ut. Hade just tittat på the last song också så jag var jätte ledsen, det gjorde ju bara saken värre. Haha aja, har i alla fall värsta blåmärket och svullnaden på knäet från igår då jag och saga flummade så jag ramlade in i skåpen, gör sjukt ont att gå så om svullnaden inte går ner måste jag typ kolla upp det.. Nu är det Hungergames eller The lucky one och sockstickning som gäller. Men först kommer lite bilder från göteborg!





22 maj

Lagomt sliten idag trots att jag sov mellan 8 och 5 på dagen och sedan somnade vid 12 så är jag typ död. Nu har skolan blivit riktigt chill har typ inga riktiga lektioner känns det som och det är bra för man orkar verkligen inte koncentrera sig längre, tack gode gud att det snart är sommarlov! Det blev ingen bio ikväll med alma, marielle och mamma som planerat så det sög ju, var as taggad på se the vow men vi ska ta det nästa vecka istället. Nu måste jag städa råttornas bur och sedan gå med baloo, kommer lite bilder senare från gbg, hejdå♥

klassresan


hejj, hemma från en alldeles underbar resa med bästa klassen! Det har verkligen varit sjukt roligt. Hade i alla fall tänkt skriva lite om vad vi gjort och så.

I torsdags gick tåget mot götet, försökte sova på tågresan men eftersom vissa har allvarliga problem när det kommer till att vara tyst gick det knappt, haha. Var framme vid 11 typ, då åkte vi till vandrarhemmet och checkade in och så, sedan åt vi lunch, tittade runt och spelade volleyboll. Efter middagen for vi och spelade äventyrsgolf, sedan var vi typ ute och så.

I lördags for vi till liseberg, fyfan. Var så sjukt nervös och den ända karusellen jag åkt i hela mitt liv var tekopparna och pariserhjul.. Är höjdrädd från balkongen och sjukt feg. Men slutade med att jag åkte en bergochdalbana, pariserhjul, balder och atmosfear, hur jag vågade göra det vet jag inte riktigt, pariserhjulet var tråkigt, bergochdalbanan gick rätt bra, balder var ett helvete och jag började gråta efteråt.. Och atmsosfear, hah ja.. Hade så fruktansvärt mycket panik innan jag skulle åka, stod verkligen och skakade som fan, grät, och var allmänt dörädd. Men tack vare allas peppningar och kramar så satte jag mig i den där jävla stolen, det ända jag koncentrerade mig på när jag åkte upp var andningen och att hålla fast mig. Och fyfan vad obehagligt det var högst upp, men själva fallet gick så fort så man hann inte ens tänka, och känslan efteråt var grym, började gråta igen och typ skakade sönder, haha men fan vad härligt det var!  Tycker till och med att balder var läskigare:] I alla fall, på bussen hem var vi lagomt speedade, haha tycker synd om alla andra som åkte som inte var från vår klass;) Spelade lite volleyboll på kvällen sen fick vi för oss att vi skulle bada i poolen så typ jag, saga, malin, emma och ida, gjorde det, det var inte så jätte härligt direkt, seriöst typ minusgrader. Sen satt vi typ och såg på fotboll, snackade och så.

Igår åkte vi till älvsborg fästning, gick en guidad tur, och körde fångarna på fortet. Var mycket roligare än jag trodde och vädret var underbart! Sedan fick vi någon timme på stan så då stressade vi runt i alla affärer men jag hittade ingenting. Efter middagen gick tåget hem och resan var asdryg! Sov typ en timma där vid sju och var sedan uppe resten av natten, vi såg lite one tree hill och alla var dryga. När vi äntligen var hemma i umeå så var klockan 7 på morgon, så direkt jag kom hem gick jag och la mig, hade tänkt sova till 10 men ingen lyckades få upp mig förrän 5, så hur det ska gå för mig att sova ikväll vet jag inte riktigt..

Känner att det här blev ett jävligt långt inlägg så ni som orkade läsa, creds till er! Nu ska jag ta tag i packningen och städa mitt rum och så, måste även plugga lite eftersom vi fick vara lediga idag. Sen ska jag soooova. Hejdå♥

looking good babe♥




16 maj

moshning! Är helt död så ska gå och lägga mig snart så jag orkar med klassresan. Åker imorgon men har inte riktigt insett det än. Efter skolan pluggade jag lite, stickade och städade. Efter middagen for jag och Emma på ica och jag köpte lite gott till tåget, Emma stannade sedan hos mig och jag visade min balklänning och mina skor, sedan spelade vi basket i typ över 2 timmar. Nu är det twitter och tumblr som gäller sen ska jag krypa mig till kojs! Godnatt♥

At least i'm alive.








15 maj

usch vilken mördardag idag alltså! Först nationellt matteprov, som faktiskt gick rätt bra, bara för de kommer jag knappt få g. Efter matten hade vi kemiprov, vilket faktiskt gick bättre än förväntat! Antagligen bara ett g där också bara för det. Sen so, bara det förklarar ju allting. Som om det inte kunde bli värre så hade jag slöjd sista lektionen också, stannade till och med kvar på skolan för att kunna jobba mer med slöjden.. Som grädde på moset så måste jag träna ikväll, och plugga, och städa. Men nu ska vi se det possitivt! Jag har nutella och jag ska till göteborg på torsdag! Nu måste jag plugga...hejdå♥

you're beautiful


Anorexia
: Don't eat, you'll just get fat. Cause that's what you are- fat fat fat fat fat fat fat fat fat
Binge: Come on, you deserve the ice cream and candy bars. It will make you feel better.
Bulimia: Why the heck did you do that!? You don't want that sitting in your body. Not even a month of restricting can make up for that. Throw it up you wuss!
Self Harm: You suck so much. You'll never recover. You'll never get better. Here's a razor, you'll feel better.
Suicide: Everyone hates you. No one would care. It will never get better. Here's some pills, the pain will disappear.
Recovery: You are beautiful. You are worthy. You are strong. You are wonderful. You will recover. You will get better. You are loved. So many care. Things will get better.
~Choose the voice you will listen to~

14 maj

hejhej, fick nyss något ryck så jag gick på ica och köpte nutella, tror det var tumblr som frestade mig. Så nu hade jag tänkt tröstäta lite sånt och ''plugga''. Jävla fysikprovet eller kemi eller vad det nu är kan ju ta sig i röven. Är så fruktansvärt skoltrött just nu och sen är det typ panik med allting också. Funderar seriöst på om jag bara ska skita i allting, jag menar, jag har ju redan kommit in på gymnasiet och allt. Aja, är då jävligt taggad på klassresan! Åker på torsdag kväll till götet, kommer bli grejtarns! Har även gjort ett litet avtal med mig själv att jag ska åka ALLT på liseberg, dock blir jag höjdrädd då jag står på balkongen så jag vet inte riktigt om jag kommer lyckas... Aja, kul kommer det bli i alla fall. Ne nu känner jag att jag bara babblar på här för att slippa plugga.. hejdå♥

13 maj

hellu, just nu känner jag bara värsta enorma kärlek till min walk in closet! Ska fan ställa in min säng och sova där inatt:] Min säng va för stor...
Var ett tag sedan jag uppdaterade så tänkte bara snabbt sammanfatta helgen lite. I fredags spelade jag poker med massa människor, vid 12 fick vi för oss att vi skulle spela basket så vi drog ut i regnet och spelade. Det var vatten över hela planen så bollen studsade inte direkt åt rätt håll, men kul var det i alla fall.
I lördags var jag bara hemma under dagen, städade och så. Sedan på kvällen spelade vi ännu mer basket och for sedan och tittade på skräckfilm. Idag har jag tränat och försökt plugga lite men det går verkligen inte! Var även hos Alma och firade henne, vi gjorde en liten bucket list på saker vi ska göra i sommar, blir kung! Nu måste jag städa övervåningen, som jag egentligen tänkte göra för 3 timmar sedan. hejdå♥

turn to you

So damn fucking perfect♥

10 maj

tjeeenare, snacka om påfrestande dag idag. Började med typ 2 timmars engelskt nationellt prov, gick faktiskt bättre än förväntat så hoppas på ett bra betyg. Klockan 11 hade jag tid hos tandläkaren för lagning, inte det roligaste direkt. Det var tydligen ett gigantiskt hål också så det var en jävla plåga, har fan fobi för tandläkare också typ. Men aja, that's life! Ikväll ska jag in till stan igen, hann inte kolla så mycket igår så kör på ett nytt försök i kväll istället. Hoppashoppashoppas att jag hittar en klänning! Och till töntarna som inte vågar skriva namn på kommentarerna, hej!:)
hejdå♥

9 maj

tjenare! Är riktigt besviken just nu, jävla balklänning som inte skulle passa. Ska typ punktera mina bröst eller nåt...
Ska i alla fall till strömpilen med mamma ikväll, blir att titta på både skor och klänning då. Men är i stort behov att plugga så jag ska ta tag i det nu! Eller snart iaf:]
Hade brottning idag på idrotten och det var sjukt kul faktiskt! Blir att använda lite kunskaper på Mattias i framtiden. Men nu ska jag ta tag i skolan, hejdå♥

7 maj

hejhej, orkar egentligen inte skriva nu men eftersom jag fått upp värsta flytet att blogga varje dag är jag rädd att det totalt förstörs om jag skippar en dag;) Skolan idag var rätt skoj, mycket basketspelande och det är verkligen jätte roligt, vädret gör ju även allt bättre! Efter skolan var jag med mitt friends gäng, Vi typ pratade och ah. Efter middagen drog jag till gymmet, kortet går ut imorgon så jag känner ganska mycket bara för att dö här och nu.. Nu ska jag försöka få tag i mina bajsråttor och he dom i buren och sedan ska jag fan gå och lägga mig, hejdå♥

6 maj

tjosan hoppsan, är sjukt uttråkad och funderar seriöst på om jag ska spela sims.. Har ingen oth att se så efterlyser därför min sjunde box! Var på gymmet i morse och typ ägnat resten av dagen åt att städa och så. Hade ingenting att göra igår heller så därför möblerade jag om mitt rum, blev rätt bra. Dock vill jag tapetsera om och ah, helt enkelt skaffa ett nytt rum.. något i den här stilen typ. Den som fixar det åt mig förkänar typ tio Justin Biebrar eller nåt!



emotional

ohgosh

5 maj

Det är femte maj och det snöar, vad fan är det här? Vi ska ju ut till stugan nästa helg och bada inte åka skidor... Igårkväll var jag med Selma, Emma, Saga och Johanna, vi gjorde daim och marängtårta och tjocka som vi är åt vi upp hela, haha. Sitter och laddar hem lite filmer nu och hade tänkt titta twitter, tumblr och facebook och sedan ta tag i mitt liv. Adios♥

The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in.

 

 


3 maj

tjeenare. Biologi prov idag, gick väl rätt bra med tanke på att jag knappt pluggat på det. Efter skolan for jag direkt på gymmet. Hatar att mitt gymkort går ut på tisdag och jag får inte köpa något nytt förän efter sommaren.. Efter middagen for vi till Alma och Loke eftersom att Loke fyllt år och vi skulle fira honom. Ska plugga lite matte nu och sen typ gå och lägga mig, grymt trött, fattar inte vad felet är.

lifesaver


William lyckas garanterat bäst med att beskriva hur jag pluggar...

2 maj

Idag sög, bland annat för att jag är kass på huvudräkningen och första matteprovet inte gick bra och sen tvingas jag till tandläkaren och får då veta att jag har 4 hål som jag haft i typ 3 år men som ingen tandläkare brytt sig om. KUL. Och att vara hos tanläkaren ligger typ högst upp på min hatlista och på andra plats ligger sprutor, tänk vilken rolig kombination det blir då man ska laga 4 hål! Ne fyfan, tänker i alla fall börja borsta tänderna i 10 minuter varje dag och sedan sluta äta och dricka och bara leva på vatten. Då löser jag nog en hel del problem. Fast vatten är säkert också onyttigt på något sätt, som allt annat i den här jävla världen. Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv, ne juste det går inte för jag har typ 10 prov att plugga till. Fuckface.

Maybe I should do something with my life.


hallo, nyss beställt min förhoppningsvisa balklänning, bara att hålla tummarna att den passar nu! Även bokat en resa till Gällivare den 1 juni klockan 6 på morgonen för Idas avskedsfest, den lyckosten åker ju till USA i typ augusti. Måste dock åka hem redan den tredje eftersom det är skola så lär antagligen åka upp en sista gång senare under sommaren. Imorgon är det mattenationella och tandläkare som gäller, vet inte vad jag är mest nervös över men aja. Nu ska jag gå och lägga mig, bye♥

tuffatuffingarna


nog är jag allt stolt över min broder!...

1 maj

Asså det är sjukt hur fort tiden går! Det var nyss jul liksom. Det känns som man aldrig tar vara på livet, att man alltid tar allting för givet och utan att man vet ordet av det är det borta. Aja, snart ska jag i alla fall fara på gymmet. Har inte varit där på vad som känns som hundra år så det är dax att ta tag i det nu. Sedan blir det att plugga resten av dagen. Kul.. Börjar allvarligt talat fundera på om jag typ har kronisk alltidtrött syndrom eller nåt. Har fan sovit över 9-10 timmar varje natt men är ändå trött hela tiden! Nu sticker jag till gymmet, hejdå♥

RSS 2.0