28 juni

hola amigos! Today såå har jag målat staketet medans jag tittat på one tree hill, haha. Kan verkligen inte släppa det nu alltså, tittar typ på 8 avsnitt per dag:] Oj.. fem timmar per dag, det är pinsamt. Är depprimerad för att jag snart är inne på sista säsongen, när jag sett sista avsnittet kommer mitt liv vara över.. Aja iaf, måla staket måste vara det absolut drygaste som finns, tog över en timma att bara måla ett, har åtta kvar.. Hade jag inte fått hundra spänn för varje staket hade jag aldrig gjort det, det är ett som är säkert!
De närmaste dagarna ska jag dygna med morefältarna och mattias, haha vi ska tävla om vem som kan vara upp flest dygn, jag kommer vinna, såklart. Hade även tänkt att vi skulle kunna bocka av lite grejer på min bucket list så we'll seeeee. Nu ska jag äta♥♥♥

26 juni

Usch det känns som att halva sommarlovet redan gått men samtidigt kan jag inte riktigt inse att det ens är sommarlov. Gårdagen spenderades tillsammans med emma, gick först på stan, köpte två linnen, en tshirt, strumpbyxor, två bikiniöverdelar och svarta jeans. På kvällen chillade vi hemma hos mig, satt på omegle och chatroulette haha. Sov bort hela dagen idag som vanligt, sedan har jag sett oth, bakat och tränat. Efter middagen for jag till alma, vi for på kiosken med mattias och loke och köpte mjukglass. Sedan tävlade vi om vem som kunde dricka mest vatten utan att spy.. Loke banga efter tre glas, mattias banga efter fyra och alma efter fem, jag drack elva... Frågan är ju varför? Nu mår jag förjävligt och håller på kissa på mig varannan minut, USCH. Imorgon ska jag gå upp redan halv 11 och ta tag i mitt liv! Önska mig lycka till, det kan behövas.

24 juni

Underbar helg, njutit som fan av att vara ensam hemma! Igår städade jag upp typ hela huset och gården efter midsommarfirandet, hahah ne gud lät som vi haft värsta röjarfesten. Sedan njöt jag i solen med mina beautiful friends, på kvällen chillade vi på taket. Och ja.. jag målade även dörren röd, helt utan mamma och pappas tillåtelse, as a matter of fact, dom har förbjudit mig att göra det. Men ja.. jag är ju lite envis så jag liksom passade på när dom ändå var borta hela helgen. Var sjukt nervös att dom skulle döda mig men dom blev knappt arga, mamma tyckte till och med att jag skulle måla dom andra dörrarna röda också, hahah. Aja. Hela kvällen har jag spenderat framför one tree hill tillsammans med b&j, sommarlov♥ Imorgon ska jag till stan med Emma, najsnajs. Here's some pics from midsommar.

midsommar

Godmorgon, eller ja, goddag kanske. Igår var vi elva stycken hemma hos mig, grillade och chillade. (haha det rimmade) Mamma har typ oroat sig i flera veckor att det skulle bli värsta röjarfesten här så när dom kommer hem på söndag kommer hon fan bli besviken att huset står kvar, haha. Somnade efter 5 så har sovit bort hela dagen nu.. ska i alla fall fara och sola och bada med mina pals snart, ska bara äta lunch och klä mig och så, sen måste jag städa. Hejdå♥

always on my mind

ne det där kändes fel... Jag kan inte riktigt stå fast vid att Leonardo är snyggare än Justin, så dom får dela första platsen!

Leonardo Dicaprio

Jag kommer inte överleva kvällen.... igår såg jag ju titanic med vännerna.. Asså Leonardo Dicaprio... Det går inte ens att beskriva hur fruktansvärt kopiöst galet jävla sinnessjukt snygg han är! Han är till och med snyggare än Justin, och då jävlar är man snygg. Det är typ sexuellt påfrestande att titta på han! Helt seriöst. Jag dör typ. Jag tror jag grät mer över hur snygg han var än hur sorglig filmen är.. Ah i alla fall, nu sitter jag och tittar på Romeo och Julia, och där är han nästan ännu snyggare så det här är jätte jobbigt...
Förövrigt så hatar jag nya blogg.se och imorgon är det midsommarafton vilket ska firas hos mih med my girls, anton, emil, arvid och josef. Förlåt alma för att jag dissade dig, hoppas du får det kul med småbarnen! Jonas hänger säkert med dig:)
Nu ska jag fortsätta dräggla, jag menar, kolla bara på honom! Fast det är ingenting jämfört med hur han ser ut i filmer!! Åh herregud.

20 juni


En vecka in på sommarlovet men jag har ännu inte insett det. Idag har jag varit med brudarna och planerat lite för midsommar då vi ska vara hemma hos mig. Skulle egentligen ha målat friggeboden men eftersom det typ regnat idag så måste jag göra det imorgon istället. Ska fara med Jonas på lekpark nu och sedan se Titanic with my friends.

19 juni

tjeeenare. Gårdagen spenderades med mina girls, redan klockan nio var vi på väg nerför sävarån i kanoter. Vädret var helt underbart och det var verkligen jättemysigt, förutom myggen och dom äckliga vidriga gigantiska spindlarna. Efter typ halva vägen stannade vi på en klippa och fikade. Mamma kom sedan och hämtade oss i skeppsvik och vi trängde ihop oss åtta stycken i bilen, haha. Sen på kvällen grillade vi hos linnea med lite folk. Idag har jag inte gjort så mycket, typ ätit hela dagen, städat och tränat lite också. Ikväll vet jag inte vad som händer, blir troligtvis film med lite människor. Nu ska jag ladda hem musik! Adios♥

all you gotta do is swag

hhahah asså Justin... Jag total älskar verkligen vissa låtar från believe, men sen finns det några som.. ja.. hur tänkte pojken? typ Maria(handlar om maria yeater, you know) och She don't like the lights... Wtf? Och bakgrundsljuden i Boyfriend och Out of town girl. Lillavän. Men däremot så är ju hans röst så jävla perfekt så det jämnar ut sig;)
Some of my favourite songs♥

17 juni


täfteå promenaden i onsdags
Har ännu inte insett att det är sommarlov, går bara och väntar på att helgen ska ta slut och skolan börja. Aja, i alla fall i torsdags typ(redan tappat bort dagarna) så gjorde jag ingenting, sover typ till 2 på dagarna, måste vända tillbaka dygnet. I fredags planerade vi Selmas birthday present och chillade i solen, sedan på kvällen for jag först bort till några och åt middag, emma och alma var också där, mucho najso, vid 8 såg vi (vi innebär typ alltid johanna, malin, emma, selma, linnea och saga ba så ni vet) emil och anton EM och åt mästerverkiga tårtor. Igårkväll var det middag hos Selma som gällde, that was mucho najso too, planerade lite vad vi ska göra i sommmar och så. När jag kom hem såg jag lite one tree hill, vilket gjorde att jag somnade vid 5.... och jag som försöker vända tillbaka dygnet. HAHA what a joke. Händer inte så mycket idag, ska planera morgondagen då vi ska paddla och picknicka, muuucho najso! Saknar Elba♥

14 juni

jahapp.. slut. Kan inte riktigt inse det, hela högstadiet har bara flygit förbi. Det känns som att jag bara tagit allting för givet och nu ba, jahapp. Det är klart det är skönt, det är klart det ska bli kul att börja gymnasiet men fyfan vad jag kommer sakna sävar skola, tryggheten och klassen.
Ja men som sagt, igår var det skolavslutning. Efter uppträdanden, betygsutdelning, fotning, kramar och tårar gick vi några till skolan en sista gång. Haha det blev ba ännu jobbigare och jag kunde verkligen inte sluta gråta, det är egentligen konstigt, borde ju typ känna mig fri och lycklig? men nej inte det. Fikade sedan med mormor, morfar, farmor och farfar. Vid typ 3 for jag och badade igen med lite folk, var ännu kallare i vattnet då typ. På kvällen blev det ferre, alla nior for till täfteå, kollot, haha kul var det verkligen, dock är mina 30 myggbett inte lika roliga.. Sedan gick jag, johanna, emma, arvid och philip hem, tog typ två timmar, haha. Nu ska jag göra som kära Ivert(♥) sa, fånga dagen!


12 juni

herregud är alllt jag har att säga, herregud vad tiden går snabbt, herregud vad jag kommer sakna klassen och herregud så jävla skönt det känns med sommarlov imorgon. Igår var det bal som gällde. Jag, johanna, emma nilsson, selma och malin åkte hem till emma renman efter skolan för att göra oss iordning. Vi hade fem timmar på oss men på nåt sätt så behövde vi ändå stressa som fan på slutet, haha. Efter balen, som var super, for vi till krypedalen men kom aldrig på vad vi skulle göra så det slutade med att vi var några som for hem till emma igen och såg film.
Idag har vi varit lediga, for då och badade med johanna, malin, emma, emil och anton, det var ju som ganska kallt.. men ändå härligt. Efter middagen var jag med emma x2, johanna och malin och emil kom senare, vi satt bara och snackade. Nu ska jag sörja över att det bara återstår en dag till med 9a men glädja mig åt att sommarlovet äntligen snart är här♥

Life sucks and then you die.. yeah should i be so lucky





7 juni


hellu! haft rätt fullt upp idag, efter skolan tog jag bussen in till stan, stressade runt i en timma och hittade allt jag behövde, bussen hem och sedan direkt till Jonas dagisavslutning, när vi sedan kom hem var jag tvungen att klippa gräsmattan. Köpte i alla fall ett par flipflop(hehe har visst 5 stycken redan:]), håruppsättningshår som jag hade tänkt ha på balen men det blir bajs så jag skiter nog i det, örhängen, hårsnoddar och underkläder.
Förävrigt så känns det typ deprimerande att gå ut nian och lämna klassen och allt sånt. Sista dagen imorgon liksom.. Nej gud. Ska i alla fall ta med mig kameran och dokumentera ALLT. Nu är jag så fruktansvärt sötsugen så hade tänkt leta igenom alla pappas godisgömmor! Föresten, Emma du vågar kommentera med namn;) Hejdå♥

6 juni

Ne gud vad jag är inaktiv på bloggfronten just nu känner jag! Ska skärpa mig, men egentligen spelar det ju ingen roll för det är ändå ingen som läser, haha.
Under senaste veckan har jag varit med my friends, spelat basket osv. Åkte till my sis i Gällivare förra helgen, där var det avskedsfest som gällde efter som hon snart åker till usa(AVUNDSJUK) Var hos tandläkaren igår, dog bara lite så det var ju skönt, dock var det mindre skönt att jag var bedövad i typ hela jävla ansiktet i flera timmar.
Idag hängde jag med familjen till stan där det är nåt tivoli. Och jag tror fan jag kommit över mina kasrusell rädslor, haha, lyckades i alla fall tvinga med mig Mattias på typ brake dance eller vad den nu hette. Grejen man satt i snurrade åt ett håll och sen snurrade hela alltet åt ett annat håll och så gick de fort och det var läskigt och as härligt, sen tvingade jag med mig mamma på virvelvinden, fast den var inte lika läskig så det var inte lika kul;) Fast mamma höll på dö efteråt, Haha men ah, sen blev det ju lite dramatik där också.. Hade lagt min mobil i mammas väska så den inte skulle flyga iväg när jag åkte, men då visade det sig att det var hål i den facket och efteråt fanns mobilen verkligen ingenstans, panik! Så i varje paus kryper pappa in under karusellen och letar efter min mobil, vi letade fan i mer än en timma, jag blev typ helt seriöst själmordsbenägen och den gick verkligen inte att hitta! Till sist ger vi upp och jag håller typ på bryta ihop, den mobilen är fan mitt liv. Vi går mot bilen, och jaaaa..... Mamma tittar en extra gång i facket jag la den i och hejhopp där ligger min mobil! hahah asså lyckan då! Började nästan gråta:] Och sen ba jaha? Vänta har vi slösat bort en timma på att leta en mobil som låg i väskan? Hahah. Glad att jag har min älskling nu i alla fall!

RSS 2.0